ben ubuntu 11.10 kullaniyorum ama 1gb ekran kartim ve 4gb ram im olmasina ragmen ubuntu 11.10 da tek pencere acikken bile onu boyle tutup hizlica tasidigimda kasiyor yani takiliyor kesintisiz getiremiyor pencereyi.ama ubuntu 2d olarak login oldugumda gayet iyi calisiyor.bu hiz sorunun nedeni ne olabilir bir fikri olan var mi?
guncellestirmelerle ilgili: guncellestirme yoneticisi bana yeni guncellestirme yok diyor.ek suruculere baktigimda ise o da 2 tane ati grafik surucusu cikartiyor 1- ATI/AMD için telifli FGLRX grafik sürücüsü (Sürüm sonrası güncelleştirmeler) 2- ATI/AMD için telifli FGLRX grafik sürücüsü ikiside aktif değil bende çünkü birincisi zaten aktif edilemiyor hata veriyor.ikincisini aktif edince ise o zaman da ubuntu kapan mıyor.Kapanma ekranında donuyor.Güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum. Sorunun videosunu buradan izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=MxGonn3N1T8&feature=feedu
Size direkt olarak ubuntu türkiye forumuna uğramanızı tavsiye ederim.Orada sizinkine benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar vardı.Forumda biraz arama yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.Ulaşamazsanız bile burada anlattıklarını orada anlatırsanız en geç 1 saat içerisinde yardımcı olacaklardır :)