Merhaba, ubuntumda kullandığım temayı değiştirmek istiyorum ancak emerald ı bir türlü kuramadım... Emerald syncaptic pakette her ne kadar yüklendi görünüyorsa da Compiz fusion icon dan emerald seçeneğini göremiyorum. Yardımcı olursanz sevinirim.
System>preferences>emerald theme manager Sistem>Tercihler>Emerald Tema Yöneticisi
Burda yokmu ?
Orda yok, bide uçbirimde sudo get-install emerald dediğimde emerald kuruluyor ancak tek başına emerald yazınca bu program yüklü değil yüklemek istioyorsanız şu komutu yazın diyor 'sudo get-install emerald' yazıyorum yine aynı elde var 0 anlamadım...
sudo apt-get install olacak get-install değil. synaptic'ten de kurulabilir.
Pardon komutu yanlış yazdım şuan xp deyim ubuntuda dediğin gibi yaptım, yanlış yazsam zaten yükleme yapmazdı ayrıca synaptic den de kurdum orda da yeşil bir halde ama uygulamaya ulaşamıyorum bir türlü...
alt-f2 ''emerald'' yazıp öyle deneyin.Ya da emerald teması indirip öyle deneyin,sonuç ne buraya yazın.
compiz acikken emerald --replace yazmayi dener misin?\ bir de synapticten emerald diye arama yaptiginda cikan ekrani koyabilir misin?
basarili olamazsan oncelikle sudo apt-get remove emerald komutu ile emerald`i kaldir. daha sonra sudo apt-get update ve sudo apt-get install -f komutlarini kullan.bunun ardindan sudo-apt-get install emerald diyerek tekrar kurlum yap ve turk isi garanti olsun diye sudo apt-get install -f komutunu terkrar gir. :)
Yardımlarınız için çok teşekkürler ubuntumun updateler neticesinde çökmesi sonucunda tekrar kurdum şimdi hiç bir update i yapmadım ve ubuntunun daha temiz ve stabil olduğunu farkettim emerald ı tekrar deneyeceğim hadi hayırlısı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme