Şimdi Ara

ubuntu 9.04 => aptana açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aptana tam açılırken yuklenme çubuğu sona gidiyor ve log dosyasını kontrol etmemi istiyor. log dosyasının bulunduğu dizin /home/<username>/Aptana Studio/.metadata/.log. fakat aptana studio dosyası boş. yani ne log dosyasına ulaşabiliyorum ne de aptana açılıyor. daha once de baska bir sitede gormustum bu aptana problemini fakat sorunum çözülmedi. xulrunner 1.8 i de indirdim.

• 3gün geçmiş ama yazayım yinede

Bazı durumlarda log dosyalarının isimleri değişebiliyor yada kullanıcı adı yerine kendi dizininde olabiliyor bu sizin yaptığınız kuruluma ve güncellemelerin nereye yüklendiğine göre değişiyor, örneğin benim kurulumumda aptana harici diskde duruyor ve tüm dosyalarıda oraya kaydediliyor ( log dahil ).

dediğiniz gibi en başdaki probleminiz xulrunner olacaktır eski versiyonu 1.8i indirip aptana ile aynı klasöre koyun sonrasında ise oluşturmanız gereken bir aptana başlatıcı var ( sh dosyası ) sonra bu dosyadan aptanayı açarak ancak çalıştırabilirsiniz tabi birde java versiyonunuzu kontrol edin sun java 1.6 ve üstü olduğundan emin olun ( terminalde java yada java -v yazın ).

bunlar tamamsa bana mesaj atın size oluşturmanız gereken dosya hakkında detayları ileteyim ( şuanda iletememe sebebim harici hddmin yanımda olmaması ) eğer siz oluşturduysanız zaten bu dosyayı paylaşın sorunu halledelim.

• çok teşekkür ederim ama ben biraz sabırsız biriyimdir ve aptana dan pes ettim. onun yerine gedit kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. (ruby on rails kullanıyorum). zaten yaptığım iş genel olarak ya terminalde ya da bir html.erb dosyasında. .rb dosyalarıyla da ugrasıyorum ama cogunlukla html.erb dosyaları war bu yuzden genelde html ve ruby kodları karışık bir şekilde yazıyorum ve gedit bunun için yeterli. bence. yinede teşekkür ederim. eger ruby biliyorsanız sizden yardım isteyeceğim. geri donerseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.