Şimdi Ara

Ubuntu'dan kurtarın beni! windows'a dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle ubuntu kurduk linux kullanalım dedik ancak çok fazla kurcalamadığım için bilgisayarı bana kullanışsız geldi. Tekrar windows 7 kurmak istiyorum ama usb kurulum diski oluşturamadım. nsıl kurulum yapabilirim
    internette araştırmama rağmen elle tututlur birşey bulamadım. bulduklarımda ise hata alıyorum

• Linux üzerinde windows iso'dunu DCDye yazamamıştım - yazıldı ama boot olmadı

linux üzerinde nasıl windows için yükleme flash belleği hazırlanır açıkçası bilemedim

en iyisi windowslu bir bilgisayarda bunu hazırlamak

bir de keşke ubuntu değil de başka bir sistem kursaydın, manjaro gibi...
  • Evvela w7 İSO imajı edinmek lazım. Sonra rufus programını indirip çalıştır ve w7 İSO dosyasını programa gösterip başlata bas. Program yazmayı bitirince Flash bootable olarak hazırdır. Artık sana düşen,pcyi bu aygıttan başlatmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Linux üzerinde bootable flaş hiç hazırlamadığım için nasıl ve hangi programla yapılır bilmiyorum. Benim tarif ettiğim Windows ortamıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopta cdrom yoktu usb windows oluşturamadım. bende mecburen cdrom takıp kurdum ve kurtuldum ubuntudan. çok fazla kurcalayan ve zamanı olan biri değilim o yüzden windows şu an için en kullanışlısı benim için. teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.