Şimdi Ara

Ubuntu error 8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubuntu 14.04 ü cd ye yükledim. Bir önceki sistemlerde her hangi bir sorun yaşamadım. Müşterinin PC sine yüklerken EDD: Error 8000 reading sector 482*** diye gidiyor. Ben bu sorunu şu ana kadar hiç yaşamadım. O yüzdende lubuntu yu yükledim dedim ve sorun yaşamadan yükledim. Bu error ne anlamadım kısaca yardım edermisin.
     Ubuntu error 8000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kurulum yaptığınız DC/DVD bozuk ya da kurulum yaptığınız sistemdeki okuyucu aygıtın firmware'i ilgili medya ile sorunludur.
  • ama ben bu DVD okuyucu ile önceden ubuntu kurmuştum. Yani bu ilk kez oluyor.
    Acaba anakart dan dolayı olabilir mi 915p chipset li
  • Aldığınız hata bazı sektörlerin okunamadığını söylüyor. Ya DVD medya bozuk ya da DVD okuyucu ile şu an kullandığınız medya arasında uyum sorunu var.
    USB'den kurulum deneyin bence. Çipsetle ilgili sorun olacağını sanmıyorum.
  • USB Boot olmuyor bu chipset lere (478pin li ve LGA 775 Pentium 4 serisine) Phonix di galiba Bios u
    Sadece Windows luları görüyor bios o yüzden bu chipsetlere ben CD den yükledim ordan hallediyorum

Halen sorun mevcut. o zaman bi bakyım firmware lere
  • USB belleği Fat16 olarak biçimlendirmek sorunu çözmüyor mu?
    Firmware güncellemesi yerine kaliteli bir medya kullanmayı denemeniz daha uygun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

USB belleği Fat16 olarak biçimlendirmek sorunu çözmüyor mu?
    Firmware güncellemesi yerine kaliteli bir medya kullanmayı denemeniz daha uygun olabilir.

Fat 32 olarak yapıyordum deniyeceğim şimdi

Ben önceki Ubuntu ve red hat yüklemelerimi bu DVD ile yapıyordum belki taşınırken bi sıkıntı yaşadım dedim ama CD çalışıyor DVD de sıkıntı var
    (lubuntu cd yüklü hemen açıldı, linux mint DVD yüklü aynı error verdi)

Firmware güncellemesi yaptım bu arada en son 2009 da güncellenmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.