Şimdi Ara

Ubuntu kurulum Acil yardım 2 saaattir uğraşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su anda ubuntu kurulumu yapmaya calisiyorum fakat bir sorun var
    Ubuntuyu flash disk ile kurmaya calisiyorum
    Ilk basta usb den pc yi baslattim
    Ubuntu logosu çıktı 1-2 dk sonra ubuntu yüklendi sandım. Masaustu açıldığı için. Fakat yapmam gereken bir kaç adım daha old. anladım.
    Masaustunde ınstall ubuntu 11.04 paketini yüklemem gerekiyor diye düşündüm. İnstall başlattım. Klavyeyi şehri falan seçtim disk bölümleme kısmında yanlışlıkla bir bölümü sildim.Windows gibi kolay sanmıştım.
    Neyse bu disk bölümleme kısmında yapmam gerekenleri söylermisiniz.

Sanırım yanlış bir şey yapıyorum ki kurulum bittikten sonra pc yeniden başlattığında ubuntu açılmıyor. Siyah ekran geliyor. Kafayı yemek üzereyim. Biriniz yardım edin ne yapmam lazım.

Şu anda ubuntu masaustunu kullanıyorum herşey ingilizce.
    Yardim edin
    HelP !!!!

• Arkadaşlar bilen cevaplarsa çok iyi olur. Nerde hata yapıyorum. 2 saattir sürekli yüklüyorum galiba disk bölümlemede hata yapıyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50131300/tm.htm ayni sorunu bir ben yasamamisim
  • İnternette ararsanız resimli anlatım bulursunuz Ubuntu kurulumunun. Kurması Windows'dan daha kolay.
  • Bende kurulumda bir problem yok. Son anda kurulumda Apt kurulamadı diyor ve hemen ardından pc yeniden başlat diyor. Pc yeniden başlatınca da siyah ekran çıkıyor . Masaustu gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.