Arkadaslar su anda ubuntu kurulumu yapmaya calisiyorum fakat bir sorun var Ubuntuyu flash disk ile kurmaya calisiyorum Ilk basta usb den pc yi baslattim Ubuntu logosu çıktı 1-2 dk sonra ubuntu yüklendi sandım. Masaustu açıldığı için. Fakat yapmam gereken bir kaç adım daha old. anladım. Masaustunde ınstall ubuntu 11.04 paketini yüklemem gerekiyor diye düşündüm. İnstall başlattım. Klavyeyi şehri falan seçtim disk bölümleme kısmında yanlışlıkla bir bölümü sildim.Windows gibi kolay sanmıştım. Neyse bu disk bölümleme kısmında yapmam gerekenleri söylermisiniz.
Sanırım yanlış bir şey yapıyorum ki kurulum bittikten sonra pc yeniden başlattığında ubuntu açılmıyor. Siyah ekran geliyor. Kafayı yemek üzereyim. Biriniz yardım edin ne yapmam lazım.
Şu anda ubuntu masaustunu kullanıyorum herşey ingilizce. Yardim edin HelP !!!!
Arkadaşlar bilen cevaplarsa çok iyi olur. Nerde hata yapıyorum. 2 saattir sürekli yüklüyorum galiba disk bölümlemede hata yapıyorum.
Bende kurulumda bir problem yok. Son anda kurulumda Apt kurulamadı diyor ve hemen ardından pc yeniden başlat diyor. Pc yeniden başlatınca da siyah ekran çıkıyor . Masaustu gelmiyor.