Şimdi Ara

Ubuntu Live CD-USB Temin Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HDD deki her şeyi (Windows da dahil) sildim kaza ile HDD ise önceden dinamik haldeymiş bu yüzden windows u da kuramıyorum. Ubuntu Live CD-USB ile HDD ye işletim sistemi kurmadan açabileceğimi söylediler ancak Ubuntu Live CD i nasıl temin edebilirim veya nasıl Ubuntu Live USB oluşturabilirim ?

İyi forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading..... -- 18 Temmuz 2014; 18:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben USB tavsiye ederim, çünkü çok hızlı. Önce UNetBootin isimli programı indirin (aynı USB'de daha fazla distro istiyorsanız YUMI indirin, tavsiye ederim), sonra aşağıdaki linklerden Ubuntu iso'sunu indirin. Oradan Ubuntu 14.04 yazanı (live ya da full yazacak) indirip o programla .iso'yu USB'ye yazdırabilirsiniz.

32-bit:http://releases.ubuntu.com/14.04/ubuntu-14.04-desktop-i386.iso

64-bit:http://releases.ubuntu.com/14.04/ubuntu-14.04-desktop-amd64.iso

Not: Ben UNetBootin kullanmadığım için çok bilmiyorum, ama mutlaka öyle bir program aratıp diski bootable yapmanızı tavsiye ederim. Ancak ben birden fazla distro için YUMI'yi (www.pendrivelinux.com)dan indirip kullanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binari -- 18 Temmuz 2014; 19:38:57 >

• binari B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için bir sorun daha olacak Ubuntu da dinamik diski nasıl basit diske çevirebilirim ?

İyi forumlar ...

• O konuyu ben bilmiyorum, belki GParted isimli program yapıyor olabilir ancak bu soruyu forumun Donanım kısmında ilgili bölüme sorarsanız yardım alma ihtimaliniz daha yüksek olacaktır.

Ben teşekkür ederim. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • binari B kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler

İyi forumlar ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.