Şimdi Ara

ubuntu mu pardusmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 11.04 ubuntu yükledim fakat çok ağır geldi bana pardus 2011 yükleyen varmı veyada sizce hangisine geçiş yapmalıyım

bilgisayarım netbook lgx130

• bu tarz başlık açanların sonu ne zaman tükenecek.

Arkadaşım senin iççin en iyisi windows7 starter yok onu kullanmiyacağım diyorsan. Android netbook edition.

Yok onuda kullanmiyacağım diyorsan ubuntu netbook edition.

Aralarında bir fark yok hepsi aynı şey üzerinde farklı temalar kullanıyor farklı düzenlemeler yapiyor. Kur bitane linux sürümü devam et çok bızıklamanın bir manası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

bu tarz başlık açanların sonu ne zaman tükenecek.

Arkadaşım senin iççin en iyisi windows7 starter yok onu kullanmiyacağım diyorsan. Android netbook edition.

Aralarında bir fark yok hepsi aynı şey üzerinde farklı temalar kullanıyor farklı düzenlemeler yapiyor. Kur bitane linux sürümü devam et çok bızıklamanın bir manası yok.

starteri önerdiğine göre win95 kullanıyorsun sanırım.
  • Lubuntu veya Xubuntu'yu deneyin.
    Pardus'a hiç bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qribal
    arkadaşlar 11.04 ubuntu yükledim fakat çok ağır geldi bana pardus 2011 yükleyen varmı veyada sizce hangisine geçiş yapmalıyım

bilgisayarım netbook lgx130

lg x110 kullaniyorum.

ubuntu 10.04 LTS ye yada 10.10 netbook editiona gec.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Lubuntu veya Xubuntu'yu deneyin.
    Pardus'a hiç bulaşmayın.

ben bulaştım pardus'a, 2gb ram sempron 2500 ile biraz yavaş, ama windows xp daha yavaş :)

ubuntu'da destek almak daha kolay. Pardus o konuda biraz sıkıntılı geldi bana.
  • @gerzogen'a katılıyorum. ben de ubuntu derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux te driver nasıl yüklenir
    18 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Lubuntu veya Xubuntu'yu deneyin.
    Pardus'a hiç bulaşmayın.

kardeş neye göre söylüyürson bilmem ama her ikisinide denedim ubuntu son sürüm berbat pardus 2011 mükemmel aldığı ödüller boşuna değil yani http://forum.shiftdelete.net/pardus/179060-linux-journaldan-pardusa-odul.html

• Kardeşim sen bana mı anlatacaksın KDE ile GNOME-XFCE-LXDE farklarını..?

İki seneden beri GNU/Linux, 1.5 seneden beri ise tamamen GNU/Linux kullanıyorum.

Şu an bilgisayarımda Arch Linux 32bit kurulu. Masaüstü ortamı olarak da XFCE 4.8 var.
    Bilgisayarı açtığımda 190-200MB civarı RAM tüketimi ile açılıyor ve işlemci kullanımı %1-2'lerde geziyor.

KDE'yi kurup açtığımda en az 450MB RAM ile açılıyor ve kendine gelmesi belli bir süre alıyor. Bu kendine gelme sürecinde işlemci %100'lere vuruyor, daha sonra bekleme durumunda %4-5'lere geliyor.

Farkı sen anla artık...
  • 25 mayıs'da gnome 3 kullanan fedora 15 çıkacak. Hatta gnome3'e de bakarsak unity ile benzer olduğunu görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

bu tarz başlık açanların sonu ne zaman tükenecek.

bu ömür boyu sürer arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.