Şimdi Ara

Ubuntu Müzik CD'si Yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ubuntu'nun yeni sürümünün çıkmış olduğu görünce tüm disklerimi sıfırlayıp Ubuntu'yu kurdum.Bir tanıdığım benden müzik cd si istedi,müzikleri indirdim ve evden çıktım lakin içindeki 2 cd yazma programı da müzikleri yazmadı.Biri dosya formatını kabul etmedi diğeri ise dosyalar normalleştiriliyor dedi ve bekletti.Bende sıkıldım kurdum baştan windows 7 mi zaten çok ısınıyordu çözümü yok sanırım linux mint de aynı ısınıyor

• Hangi programlar ile sorun yaşadınız ?
    Ben brasero isimli program ile sorunsuz müzik cdleri hazırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

Hangi programlar ile sorun yaşadınız ?

Benim sorun yaşadığım programlardan biri Brasero hocam ses cd si dedim mp3 leri koydum yazdır dedim dosyalar normalleştiriliyorda en az 1 saat beklemişimdir tık yok tık
  • Normalleştirmeden yazma seçeneği var mı ? varsa öyle denemenizi öneririm.
    Ayrıca K3B programı ile de denemenizi öneririm.
  • quote:

Normalleştirmeden yazma seçeneği var mı ? varsa öyle denemenizi öneririm.
    Ayrıca K3B programı ile de denemenizi öneririm.

Öyle bir seçenek yoktu ve k3b'de dosya türü sorunu verdi mp3 yazmıyor,çok garip.Windows'da hiçbir şey kurmadan windows media player yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncukus -- 4 Eylül 2013; 9:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncukus

quote:

Benim sorun yaşadığım programlardan biri Brasero hocam ses cd si dedim mp3 leri koydum yazdır dedim dosyalar normalleştiriliyorda en az 1 saat beklemişimdir tık yok tık

Brasero ile ilgili bir bug varmış.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/brasero/+bug/1176509

• quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

quote:

quote:

Brasero ile ilgili bir bug varmış.

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/brasero/+bug/1176509

Koskoca Ubuntu ve Linux Mint buglu yazılımlarla geliyor anlaşılan o halde daha Linux'a dönmek yok

• quote:

Koskoca Ubuntu ve Linux Mint buglu yazılımlarla geliyor anlaşılan o halde daha Linux'a dönmek yok

Bağlantıyı inceledi iseniz bu hatanın uygulamanın kendisinden değil, bir eklentiden kaynakladığını anlayabilirdiniz.

Normalleştirme ile ilgili hatadan kurtulmak için; Brasero'yu açınız ve Düzenle menüsü yardımıyla Brasero eklentileri penceresine ulaşınız.

Açılan pencerede Normalleştirme eklentisi önündeki işareti kaldırıp pencereyi kapatınız.

Linux'a dönüp dönmemek sizin kararınız. Ancak depoda Brasero'a alternatif başka uygulamaların da olduğunu, bunları kurabileceğinizi unutmayın.
    Örneğin aşağıaki komut ile Xfburn uygulamasını kurmak mümkün.

sudo apt-get install xfburn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 5 Eylül 2013; 6:12:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.