ubuntu kullanıyorum ve videolarımda bazen görüntü sağlayabilirken bazende sağlanamıyor..ses var fakat görüntü yok...arasıra olmasına ragmen film oynatıcıda bazen ses veriyor bazen vermiyor...codecleri kaldırıp yükledim bir süre düzgün calısıyor sonra yine aynı durum...canımı sıkan ne bozuk oldugu nede sağlam olduğu...bu konu hakkında neler yapabilirim acaba???
sudo apt-get install vlc komutuyla vlc media playeri indir öyle bir dene bir de yapmadıysan sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
ikiside en iyi sürümde yükseltilmeyecek diye mesaj alıyorum:(((
işletim sistemi özellikleri, ekran görüntüleri verirsen daha yardımcı olabiliriz galiba
CASPER NIRVANA CPM-P860-4K15 CORE 2 DUO P8600 2.4Ghz 4096MB 320GB Notebook ---> pc bu
bir sey daha eklemek istiyorum bugün farkeetim...ben bi sitede javayla calısan oyun oynarken fil oynatıcım calısmıyor fakat oyun dan ses geliyor ama javayı durdurdugumda oyun gidiyor bu seferde film oynatıcı calısmaya baslıyor..bu nası işdir ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme