Şimdi Ara

üç anhatar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ev tesisatlarında komitator veya vaviyen anahtar bağlantı denilen bir lambayı iki anahtar ile
    kontrol etme olayını üç anahtar ile nasıl yaparız

• kardeşim deviyatör denen anahtarlarla yapabilirsin fakat tehsisatının buna uygun olması gerekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: magicsihir

arkadaşlar ev tesisatlarında komitator veya vaviyen anahtar bağlantı denilen bir lambayı iki anahtar ile
    kontrol etme olayını üç anahtar ile nasıl yaparız
  • İki anahtarla bu şekilde oluyor fakat üç anahtarla olur mu acaba ?
     üç anhatar
  • benim merak ettiğim; 3 oldu diyelim 4 olurmu diyen çıkarmı acaba...
  • bu sordugun biraz ters geldi bana ama

2 vaviyen ve bi aravavyen ile rahat kontrol edersin
    bide söyle dusunelim

2 aravaviyen ile 3 vavien kullandık dersek olabilir ama baglantı durumu nasıl olur onu tam cözemedim
    şimdi ama suda varki maliyet hesabını da işin içine sokarsak bence bosa bi ugras olur bence tabi bu
  • Çok fazla uğraşmanıza gerek yok... Vİ-KO nun ürünü var: Biz öğrencilere yaptırdık çok fazlada kablo çekmeye gerek kalmıyor...Şekilde;

• sağol mesutelb verdiğin bilgi için. ben vikonun bu ürününü bilmiyordum. çok teşekkür ederim.
    ben dört sene önce üç anahtarla kontrol işini yapmıştım fakat kontak ve kablo sayısı fazlalaşıyordu. hatta üçden fazla anahtar için bile denemiştik. bu konuda kafa yoranlara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicsihir -- 22 Ağustos 2006; 11:46:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir veya birden fazla lamba grubunu farklı noktalardan kumanda etmek istenildiğinde(anahtar sayısı hiç önemli değil) ;

Baştaki ve sondaki anahtar---Veavien Anahtar ..(tek giriş iki çıkışlı anahtar) olduğu müddetçe istediğiniz kadar İKİ ANAHTAR arasına,

Permütatör anahtar(Ara Veavien veya Devialitörde denilebiliyor piyasada) bağladığınızda sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz...

Permütatör İKİ GİRiş İKİ ÇIKIŞLI bi bağlaç anahtardır..

İyi günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.