Şimdi Ara

Üç banka, Tek ATM: Deniz, Teb, Finans(+Enpara) ATM'leri ayda 3 kez ücretsiz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
9
Favori
6.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Ayda 3 defası ücretsi onuda belirt başlıkta. Çok iyi bir kampanya değil, burada yeri de yok aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.haha

Bilmeyen vardır belki yazayım.

Enkartını BKMExpress uygulamasına girerek diğer bankaların kartlarına ücretsiz 7/24 limitsiz para aktarabiliyorsunuz. Bu sayede her zaman her atmyi kullanabiliyorsunuz.

Benim denediğim ve para gönderdiğim bankalar

İNG, KuveytTürk, İş Bankası, Akbank, Ziraat, Garanti, Nkolay, Yapı Kredi.

Nkolay kart tüm atmlerden ayda sınırsız kez para çekiyor.
    KuveytTürk Senin Bankan şubesinin kartı ayda 3 kez diğer atmlerden ücretsiz para çekiyor.
    İNG e-turuncu hesap kartı da ayda 3 kez diğer atmlerden çekiyor.
    Fibabank İNG atmlerinden ücretsiz çekiyor.
    Burgan, Halkbank ve Teb atmlerinden ücretsiz çekiyor.
    Ziraat Kart ise vakıfbank ve Halk bankası atmlerinden ücretsiz çekiyor.

Eft ücretsiz Banka Hesapları
    Enpara, Senin Bankan, Nkolay, E-Turuncu, Fibabank, Burgan Bank, Albaraka.

Ayrıca Fastpay ile Ulaşım Kartı yüklemesini ve Eft işlemlerinizi maksimum ayda 750₺ye kadar ücretsiz yapabilir Denizbank atmsinden kartsız çekim yapabilirsiniz.
    İlaveten bkm express üzerinden enpara aylık para gönderme limiti 4000 TL dir. Banka kartlarına ilaveten de başka bankaların kredi kartı ödemeleri de bu şekilde yapılabiliyor. Tek kalemde maximum 2000 TL gönderebilirsiniz. Toplamda 4000 TL limit gönderebilirsiniz. Bu limit tüm enpara müşterileri için geçerli bireysel limit değil. İng kredi kartı ödemeleri kabul etmiyor. Akbank ve İşbank da 1 kez gönderimi kabul ediyor. Atıyorum 3500 tl kart ödemesi var, 2000 tl gönderdiğiniz ikinci işlemde 1500 tl gönderdiğiniz zaman alıcı kart uygun değildir uyarısı alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kopsil kullanıcısına yanıt
    Başlık 3 bankanın birbirinden ayda 3 kez ücretsiz işlem yapmasını betimlemek üzere düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 20 Haziran 2019; 4:14:58 >
  • Qnb atm'leri cogu kez arizali. Zaten eskisi gibi kampanyasi ve cazip faiz orani yok. Millet bir de atm onunde ayar olup kacmasin diye simdi boyle bir is yapmislar. Yakinda enparayi qnb ile tamamen birlestirip kapatirlarsa sasirmayin :)

• boombip kullanıcısına yanıt
    Enpara zaten Finansbankın şubesi. İsim farkı var. Aynı şu alt operatör mevzusu gibi. Banka kapanırsa hepsi gider ama bu devirde bankalar kapanmaz ancak yurt dışına satılır.

Ayrıca zaten enpara her yıl farklı bankalardan çekim kampanyası düzenliyor. Enpara kullanıcısı gişeden işlem yaptığı gibi diğer atmlerin bankasını da koşulsuz olarak ücretsiz kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.haha -- 20 Haziran 2019; 10:48:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, deneme için bkm para transferi ile encarddan ziraat bankkarta 10 tl yi ücretsiz bir şekilde gönderdim. Ancak ikinci gönderim için gönderim tutarı fark etmeksizin 1 tl komisyon kesiyor bkm. Acaba günlük, yada aylık bir işlem sayısı sınırı mı var?

• Enpara QR kod ile denizbank & teb den para çekebilen var mı ?

Ben denizbanktan çekemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---DaNGeR---

Merhaba, deneme için bkm para transferi ile encarddan ziraat bankkarta 10 tl yi ücretsiz bir şekilde gönderdim. Ancak ikinci gönderim için gönderim tutarı fark etmeksizin 1 tl komisyon kesiyor bkm. Acaba günlük, yada aylık bir işlem sayısı sınırı mı var?
    Sana cevabı net vermek için ziraat kartıma on tl attım. Daha sonra on tl daha atmaya kalktım komisyon almıyor enkart. Sen ziraatten enkarta çekmek istemiş olabilirsin dikkatli incelemen lazım. Enkart almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu, güzel oldu. Çok beğendim bu işi.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Fazladan kullanacaksan zaten bankanız sizden şu kadar ücret alacaktır yazar işlem yaparken.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.