Şimdi Ara

ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ EN İYİ KALECİSİ HANGİSİDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ EN İYİ KALECİSİ HANGİSİDİR?

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2008)
Giriş
    Faryd Ali Mondragon
  • tabiki mondragon..

cordoba yı arsenal istediginde bjk göndermemekle zaten öldürdü..açık ara mondragon..volkandan söz etmek bile yersiz..
  • CORDOBA ama arada bi sacmalamasa çok da ii olur. wolkan gelecekte bence cok ii kaleci olcak

• Aslinda ben en cok fevziyi seviyorum ama listeden Cordoba
  •  ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ EN İYİ KALECİSİ HANGİSİDİR?

gelecek için umut verici bi durumda her ne kadar rakip takım taraftarları hazımsızlığından çamur atmaya çalışsa da o türkiye'nin en iyisi...

cordoba da fena değil ama kurtarışları değil de oyunu başlatışı daha iyi bence...yani topu oyuna iyi sokuyor.
  • cordoba ayağını iyi kullanıyor ok de yan toplarda uzaktan şutlarda mondi kadar çevik değil. son ankara maçında yaptığı 2 kurtarış vardı ki cordoba onları ancak filelerden çıkarırdı. mondi kadar çevik ve güçlü değil. ayakları daha iyi ama golcü seçmiyoruz burda.. mondinin ayak tekniği de yeterli bir kaleci için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 10 Aralık 2005, 0:54:49 >
  • hocam kurtarışlar kadar kurtarılan topları olumlu bi şekilde oyuna aktarabilmek de önemlidir bi kaleci için.geçen senki fb-gençler maçında 90+2 de rüştünün çok kritik bi kurtarışı vardı ki o kurtardığı topu oyuna öyle bi soktu tek pasta yozgatlı pozisyona girdi ve alex gol attı.2-1 fener aldı maçı.hiç yoktan pozisyon yaratan kaleci işte..

demek istediğim cordaba bu tip psları çok sık ve isbatli yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 10 Aralık 2005, 0:58:34 >
  • Cordoba derim ben adam topu oyuna çok iyi sokuyor
  • iddia ediyorum mondi kurtarışlarıyla dünyanın en iyi kalecisi

onun kurtardığı topları başka hiç bir kaleci kurtaramaz.istediğiniz maçı izleyin örnekler verin..
    westfalen de juventusla oynadığımız maçtan itibaren tüm maçları izleyin görün ..

dünyaya bir daha onun gibisi gelmez

ama topu oyuna sokmada,ya da başka birşeyde ondan iyiler olabilir ona bişey demem.
    fakat bu sonucu değiştirmez, bir numara mondi

• örneğin cordobanın çoğu pozisyonu hatırlarım topa sadece bakar ve ağlardan çıkarırdı.. ayaklarını iyi kullanması iyi bir özellik ama onun dışında mondi gibi reflekslere sahip değil kesinlikle. bugünkü maçta bir izleyelim bakalım hangisi daha iyi..
  • cordoba cok iyi bir kaleci. iddia ediyorum dunyada cordoba gibi oyunu okuyan futbolu bilen 2. bir kaleci zor bulunur. Ancak kendıne olan asırı guvenınden okadar komık goller yiyor ki cogu kez topu seyrediyor. Volkan da yasına göre cok cok iyi. Tek eksigi topu oyuna sokamayısı. Adama kalkıp topu rakip oyuncuya en yakın adama ya da ceza sahası dısındaki en yakın adama atıyor. Bi kaptırsalar direkt gol pozisyonu. Cordoba ve volkan arasında tercih yapmak gerek ve ben volkan diyorum. Mondragon ise bu ikilye göre biraz daha "ortalama bir kaleci" olarak kalıyor. Karsı karsıya yediği goller cok komik. Genelde bacak arasından yada hemen yanından geçip kaleye gidiyor.
  • ya boş muhabbeti bırakın...colombiya milli takımında ilk 11 kim çıkıyodu onu söleyin bi
  • fenerli Volkan onu seyretmek bir zevk ilerleyen zamalarda dahada iyi olcak onu izlemeye devam edin
  • cordoba gibi yok kim ne derse desin be

mit özattan iyi pas atıyo 70-80 mt kurtarışları da çok iyi

sadece maça kendini vermeeybiliyor okadar maça kendini verirse çok çok iyi kaleci
  • YAW BENCE CORDOBA EN İYİSİ.
    AMA VOLKAN'DA MUHTEŞEM ÇIKIŞ YAPTI.
    BAZI KARDEŞLER VOLKAN İLERİDE DAHA İYİ OLACAK DEMİŞ. BU FİKİRE KATILIYORUM AMA VOLKAN HİÇ BİR ZAMAN CORDOBA GİBİ OYUN KURAMAZ. CORDOBA MÜTHİŞ PAS ATIYOR ARKADAŞ.
  • bence volkan ,cünkü volkan cok genc ama bi mondragon ve cordaba kadar gol yiyor birde fenerin defansı galatasaray kadar iyi olmamasına ragmen

bence galatasaray mondragonu gönderip aykut u gecirmeli kaleye....
  • ya sizin bu söylediğinize dötüyle gülerler...volkan daha genç ..kalecilik tecrübe işidir...yani karşılaştırma yanlış bi kere... mondragon- cordoba -rüştü olsa tamam da....volkanı bu 2 siyle karşılaştıramazsınız...
  • senın dediğin de sacma. yaşa göre mi karsılastırma yapılır? Sana desem ki adriano ile ronaldo yu karsılastır sen de "ronaldo daha tecrübeli, adriano ile karsılastırılamaz" mı diyeceksin???
    quote:

Orjinalden alıntı: header

ya sizin bu söylediğinize dötüyle gülerler...volkan daha genç ..kalecilik tecrübe işidir...yani karşılaştırma yanlış bi kere... mondragon- cordoba -rüştü olsa tamam da....volkanı bu 2 siyle karşılaştıramazsınız...
  • Cordoba topu inanılmaz birşekilde oyuna sokuyor.Bu konuda dünyada tek diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Cordoba topu inanılmaz birşekilde oyuna sokuyor.Bu konuda dünyada tek diyebilirim.

+1111111111

bencede CORDOBA
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.