Şimdi Ara

ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ EN İYİ KALECİSİ HANGİSİDİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

ÜÇ BÜYÜKLERDEKİ EN İYİ KALECİSİ HANGİSİDİR?

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2008)
Giriş
  • Ankete baktım Cordoba sonuncu yuha.. bu kadar futboldan anlıyonuz.. Unutmayın 2 sene önce aRsenal bizden almamıştı bu kadar büyük bir kaleciyi anca bizim türkler sonuncu yapr..
  • MONDRAGOOOOOOOOOOON
  • Mondi yine akıllara zarar 6-7 top çıkardı

Bırak Türkiye yi ,dünyanın en zor topları çıkaran ,takımına en çok güven veren kalecisi mondidir.Aksini söyliyenle birdaha futbol tartışmam.

Takmışsınız topu oyuna sokmaya ,o konuda cordoba nın daha iyi olduğunu biliyoruz .
    ama kalecilik onla mı ölçülür yapmayın Allah aşkına...

Mondiden iyisi dünyada yok
    oylamanın %80-90 larda olması gerekirken %46 olması çok vahim

• Elbette Volkan diyorum
    Adam karşı takım defansının arkasına çok güzel degaj atıyor.
    Ayrıca çok soğukkanlı
    ve bi de karizma
  • cordoba benim için şaibeli bir kalecidir ben olsam bir dakika takımda tutmam bavulunu eline verir ülkesine postalarım.
  • arkadaşlar tartışmaya gerek yok bana en iyi kaleci kim diye sorarsanız cordoba derim çünkü o bu dünyada tek en büyük beşiktaş

• tamammı dostlar kıskananlar çatlasın kimde var böyle taraftar adamlar 140.000 kişinin çıkarabileceği sesi çıkarıyo one öyle beeeeeeeeee kartal gol gol gol kartal gol gol gol diye bağrıyolar
  • BENCE CORDOBA ADAM TOPU OYUNA MÜKEMMEL SOKUYO BÖYLE DEGAJ DİKEN KALECİ YOK..........ÇARŞIIII
  • mondi daha iyi
  • ben bir Fenerbahçeli olarak Volkanı beğenmiyorum, o schalke maçında tek kişilik halay gösterisiyle yediği golü hatırladıkça sinirleniyorummm bu yüzden volkanın adınıda halay başı olarak koydum o maçtan sonra biran önce Rüştü almalı artık kaleyiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 19 Aralık 2005, 17:21:16 >
  • valla bu sitedi herkesden koyu bjk liyimdir ama bjk askı gözümü kör etmiyor , eski cordoba kesinlikle en iyiydi ve o cordobayı cordoba yapan zago ronaldo defansıydı , neticede bir kaleciyi önündeki savunma kaleci yapar ama çok üst düzey bir kalecide bazen maçı cevirmelidir ben su 2 senedir cordobanın yesdigi sacma sapan golleri göz önüne getiriyorum ve 1 kere bize maç kazandırdıgını hatırlamıyorum , cordobanın çok ii oyun baslattıgı yüzde yüz hatta bunda dünyanın en iyisi ama bize topu oyuna iyi sokacak kaleciden önce kalede mac kurtaracak kaleci lazım bunu unutmayalım volkanı konusmuyorum bile daha genc tmm aam öle çok üst düzey bir kaleci olşacagına inanmıyorum mondragon İclerinde su anda en iyisi gecmisyte cordoba simdi ise mondragon üzülerek söylüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

volkan ı kim seçmişse yuh diyorum ya futboldan anlamıyor yada aşırı taraflı olmaş

bnede fenerbahçeliyim

ama cordoba gibisi yok malasef o şuan bizde olsaydı çok daha rahat maç kazanırdık

sadece kurtarışlarıyla değil

adam 70-80 mt direk adama pas atıyo be

• cordoba tabii ki hadi mondragon bi derece ama volkan dienlere ben bi anlam veremedim.belki geleceğin ii kalecilerinden biri olacak ama çok tecrübesiz ve çok baariz hatalar yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.