Şimdi Ara

üç büyüklerin dünyada bilinirliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

enerji mühendisi arada Türkçe karakter de kullanmayı dene.
    Doğrusu ;
    https://trends.google.com.sg/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F06zpgb2,%2Fm%2F0h1g_n_,%2Fm%2F04j3fr

Cok mantikli olmus kardesim. Zaten amerikadaki, çindeki klavyelerde ş, ç gibi harfler oldugu icin insanlar turkce harflerle aratiyorlar.

Gecen mesela bir amerikali arkadasa besiktas yazdim adam çat diye did you mean cakip Beşiktas J.K Football Team diye duzeltti beni

İyi de o aramalarin icinde Turkiye de var. Besiktas yazarak Turkiye'deki aramalardan mahrum birakiyorsun

Konu 3 buyuklerin DUNYADAKİ bilinirligi

Yorum: eyle yazarsan turkiyeyi katmiyorsun

Argumanin da Turkiyenin Dunya uzerinde bulunmasi olacak simdi. Tam bir dahi!

@Rock.n.Rolla

Sen ne diyorsun hala ya. Almanca googleda, fransizca google da adamlarin turk kuluplerini ğ, ç ile falan arattiklarini mi zannediyorsun? Telefondan yazarken bile turkce harf kullanmak iskence, adam almanca klavyesinde ı, ğ bilmem ne nereden bulsun bay duz mantik?

Galatasarayin yazilisinda Turkce karakter olmadigi icin dunya+Turkiye iceriyor. Oysa Fb ve Bjkde ç ve ş harfleri yazilmadigindan Turkiye ici aramalarin bir cogu yansimiyor.

İlla aptala anlatir gibi anlatmak lazim. Yoksa kafaniz almiyor bir de dahi falan diyip tribe girmis

Yahu yemin ediyorum kafa calismiyor abi.

Bir daha yazayim da 3. Kez okuyunca belki basar. “Aptala anlatir gibi” senin tabirinle

Konu: 3 buyuklerin DUNYADAKİ bilinirligi

Cevap: oyle yazarsan Turkiyeyi gapsamiyorsun emme.

tek basamakli iq ile zor oluyor heralde anlamasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 12 Ekim 2017; 17:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrusu ;
    https://trends.google.com.sg/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F06zpgb2,%2Fm%2F0h1g_n_,%2Fm%2F04j3fr

Cok mantikli olmus kardesim. Zaten amerikadaki, çindeki klavyelerde ş, ç gibi harfler oldugu icin insanlar turkce harflerle aratiyorlar.

Gecen mesela bir amerikali arkadasa besiktas yazdim adam çat diye did you mean cakip Beşiktas J.K Football Team diye duzeltti beni

İyi de o aramalarin icinde Turkiye de var. Besiktas yazarak Turkiye'deki aramalardan mahrum birakiyorsun

@Rock.n.Rolla

Sen ne diyorsun hala ya. Almanca googleda, fransizca google da adamlarin turk kuluplerini ğ, ç ile falan arattiklarini mi zannediyorsun? Telefondan yazarken bile turkce harf kullanmak iskence, adam almanca klavyesinde ı, ğ bilmem ne nereden bulsun bay duz mantik?

Galatasarayin yazilisinda Turkce karakter olmadigi icin dunya+Turkiye iceriyor. Oysa Fb ve Bjkde ç ve ş harfleri yazilmadigindan Turkiye ici aramalarin bir cogu yansimiyor.

İlla aptala anlatir gibi anlatmak lazim. Yoksa kafaniz almiyor bir de dahi falan diyip tribe girmis

Yorum yazmadan önce en azından bir konu başlığını oku.

• quote:

quote:

quote:

Doğrusu ;

İşte konuyu okumadan ve düşünmeden yazan tiplere en güzel örnek

• Şu an Galatasaray kimin umrunda? Herkes Beşiktaşı konuşuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrusu ;

@Rock.n.Rolla

Yorum yazmadan önce en azından bir konu başlığını oku.

Aptala anlatır gibi anlatmak bile yeterli olmamış.
    Galatasaray kelimesinde Türkçe karakter olmadığı için Türkiye içi ve dışı yapılan arama sonuçlarının tamamını içeriyor o istatistik.Besiktas ve Fenerbahce kelimelerinde ise Türkçe karakter olduğu için aynı kategoride karşılaştırmıyorsun.
    Besiktas ve Fenerbahce şeklinde yazarsan yurt dışında yapılan aramaları hesaba katmış olursun.Çünkü Türkiye'de kimse ş yerine s,ç yerine c yazmaz.Beşiktaş şeklinde yazarsan da sadece Türkiye içi aramaların istatistiğini elde etmiş olursun.Oysa Galatasaray'ın yazılışı her yerde aynı olduğundan tüm dünyada yapılan aramaları görürsün.Bu nedenle sağlıklı bir istatistik üretmen mümkün değil.

Son mesajım artık saatlerce size okuma yazma öğretecek değilim.Konu başlığıyla alakası ne mesajımın orası ayrı konu.

Sırf takımınızın lehine veya aleyhine diye akıl mantık sınırlarını zorlayan konuları savunacak kadar eziklik psikolojisine nasıl kapıldınız valla şaşırıyorum.İstatistikten çıkardığı sonucun yanlış olduğunu söylüyoruz ona bile saldırıyor adamlar.

@Machan
    @uAslAnkara

Allah peygamber aşkına Galatasaraylı bir üye anlatsın dediğim şeyi.Başka türlü anlaması mümkün değil arkadaşların.Sırf aynı takımı tutuyor diye bu salaklığa katlanamayacak bir Gsli arıyorum

Sen nasil bir yavassin abi. Hala konusuyor

Evladim turkiyedeki bilinirligini mi arastiriyoruz bu 3 takimin. Dunya diyoz dunya. Velev ki kimse de yaristrmamis birbirinin takimini. Orada baska ulkelerden ne kadar aratildigi da yazmiyor mu?

Yemin ederim gram calismiyor kafa ya. Nato kafa nato mermer. Ben senin dedigini anliyorum ama söylediğinin hic bir mantigi olmadigi icin sana anlatmaya calisiyorum konunun amacini ama sen anlamiyorsun

Bak bir daha yazayim

Konu: 3 buyuklerin dunyadaki bilinirligi

Cevabin: TURKİYEYİ GATAMAZSİN Ş İLE YAZMAZSANG

Ş ile Ç ile yazarsan Moğolistandaki istatistigi nasil ogreneceksin e benim cuhela kardesim?

Sana anlatabileceğim bir şey yok üzgünüm.Bir Galatasaraylı arkadaş rencide etmeden özel mesajla şu arkadaşı bilgilendirsin,eşit olmayan şartlardan istatistik çıkaramayacağını anlatsın.
    Uzatmanın alemi yok

• turkiye cikinca bir hicler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 12 Ekim 2017; 20:23:52 >
  • Çözüm basit

galatasaray,fenerbahce,besiktas şeklinde aratılacak ve sonuçlardan Türkiye çıkartılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinirlik çok fazla yok 3 takım içinde. Galatasaray'da unutuldu vakitlice. Son dönem beşiktaş epey reklamını yaptı.

Önemli olan nasıl bilindiğin.

Bir avrupalının gözünde 3 kulüpte,

Zürih, malmö, siena seviyesinde görülüyor.

3 takımımızıda sadece 4. Torba takımları rakip olarak adlediliyor.

• Ne geçti eline kazandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Bilinirlik çok fazla yok 3 takım içinde. Galatasaray'da unutuldu vakitlice. Son dönem beşiktaş epey reklamını yaptı.

Önemli olan nasıl bilindiğin.

Bir avrupalının gözünde 3 kulüpte,

Zürih, malmö, siena seviyesinde görülüyor.

3 takımımızıda sadece 4. Torba takımları rakip olarak adlediliyor.

Neye dayanarak soyluyorsun bunu? Nerede yasiyorsun?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.