Şimdi Ara

üç büyüklerin dünyada bilinirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enerji mühendisi arada Türkçe karakter de kullanmayı dene.
    Doğrusu ;
    https://trends.google.com.sg/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F06zpgb2,%2Fm%2F0h1g_n_,%2Fm%2F04j3fr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.n.Rolla -- 12 Ekim 2017; 8:44:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

enerji mühendisi arada Türkçe karakter de kullanmayı dene.
    Doğrusu ;
    https://trends.google.com.sg/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F06zpgb2,%2Fm%2F0h1g_n_,%2Fm%2F04j3fr

bu çok saçmaymış
  • quote:

Doğrusu ;

Cok mantikli olmus kardesim. Zaten amerikadaki, çindeki klavyelerde ş, ç gibi harfler oldugu icin insanlar turkce harflerle aratiyorlar.

Gecen mesela bir amerikali arkadasa besiktas yazdim adam çat diye did you mean cakip Beşiktas J.K Football Team diye duzeltti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    foto atmayacağım da girip kendin kontrol edersin ilgili arama terimi olarak besiktas , ve fenerbahce var mı yok mu :)
    ayrıca adı girdiğiniz anda parantez içerisinde (futbol takımı) ibaresi var ama kör gözleriniz görmüyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Doğrusu ;

Cok mantikli olmus kardesim. Zaten amerikadaki, çindeki klavyelerde ş, ç gibi harfler oldugu icin insanlar turkce harflerle aratiyorlar.

Gecen mesela bir amerikali arkadasa besiktas yazdim adam çat diye did you mean cakip Beşiktas J.K Football Team diye duzeltti beni

İyi de o aramalarin icinde Turkiye de var. Besiktas yazarak Turkiye'deki aramalardan mahrum birakiyorsun

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    adam zaten bildiğin kelime olarak aratmış takım olarak değil ki . bir de neyini tartışıyorsunuz 3 takım da sadece kıbrıs-azerbaycan- Türkiye'de aratılmış diğerleri 1:1000 falan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Doğrusu ;

İyi de o aramalarin icinde Turkiye de var. Besiktas yazarak Turkiye'deki aramalardan mahrum birakiyorsun

Konu 3 buyuklerin DUNYADAKİ bilinirligi

Yorum: eyle yazarsan turkiyeyi katmiyorsun

Argumanin da Turkiyenin Dunya uzerinde bulunmasi olacak simdi. Tam bir dahi!

@Rock.n.Rolla

Sen ne diyorsun hala ya. Almanca googleda, fransizca google da adamlarin turk kuluplerini ğ, ç ile falan arattiklarini mi zannediyorsun? Telefondan yazarken bile turkce harf kullanmak iskence, adam almanca klavyesinde ı, ğ bilmem ne nereden bulsun bay duz mantik?

• Neyi tartışıyorsunuz.
    Galatasarayın dünyada bilinirliği türkiyeden bile fazladır.
    bir dönem türkiyeyi galatasarayın sağ beki zannediyordu bütün dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 12 Ekim 2017; 10:16:38 >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan şu an bütün dünya Beşiktaşı konuşuyor o

• quote:

adam zaten bildiğin kelime olarak aratmış takım olarak değil ki . bir de neyini tartışıyorsunuz 3 takım da sadece kıbrıs-azerbaycan- Türkiye'de aratılmış diğerleri 1:1000 falan .

Fail oldun be
  • Soyle durum yok mu? Bir turkte galatasaray diye aratir. Ama bir turk fenerbahce diye aratmaz. Cunku turkce harf var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

quote:

Doğrusu ;

bu çok saçmaymış

Galatasaray bütün sosyal medya hesaplarında açık farkla daha fazla takipçiye sahip. Bu istatistikte bir sıkıntı var, kesinlikle doğru değil.

Düzenleme:https://trends.google.com.sg/trends/explore?date=all&q=Galatasaray,Fenerbah%C3%A7e,Be%C5%9Fikta%C5%9F

Arama terimi olarak aratınca daha gerçeğe yakın sonuçlar çıkıyor. Arkadaş futbol takımı olarak seçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2025 -- 12 Ekim 2017; 11:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Neyi tartışıyorsunuz.

Evet, 15 sene önce falandı yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Neyi tartışıyorsunuz.

Evet, 15 sene önce falandı yanılmıyorsam

şöyle kenarda dur abilerin bir şey konuşuyor.
  • Yurt dışına çıkmayan pek bilemez ama futbol ile pek alakası olmayan Kanada da okudum ve orada bile Türkiye ve futbol kelimeleri yan yana geldiğinde direkt iş Galatasaray muhabbetine bağlanıyor.
    Bükreş de 2 yıl çalıştım, orada yine aynı kelimeler telaffuz edildiğinde biraz da Hagi faktörü ile Galatasaray a iş bağlanıyor. İş icabı sık sık avrupa ülkelerine gidiyorum hep durum aynı.

Diğer kulüp taraftarlarının bu konuda kompleks yapmalarına gerek yok. Onlar da müzelerine 2 avrupa kupası koydukları süreçleri yaşasınlar aynı bilinirlilik sahibi olacaklardır.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    off gs konusunun otoritesi de geldi . aman Allah'ım nasıl güzel laf çakmış nasıl bozuldum anlatamam . sınıf arkadaşınız herhalde ufaklıkla.
  • quote:

off gs konusunun otoritesi de geldi . aman Allah'ım nasıl güzel laf çakmış nasıl bozuldum anlatamam . sınıf arkadaşınız herhalde ufaklıkla.

Söyleyecek birşeyi olmayan insanın üste çıkma çabasıdır yaş muhabbeti.

O yüzden sağol haklı olduğumu gösterdin.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    okuduğunu anlayamıyorsan yapabileceğim birşey yok dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten 15 yaş üstü olamazsın . konu başında yazdığım 2 cevapta gayet haklı olduğum ortada. neyse blok .
  • quote:

okuduğunu anlayamıyorsan yapabileceğim birşey yok dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten 15 yaş üstü olamazsın . konu başında yazdığım 2 cevapta gayet haklı olduğum ortada. neyse blok .

Gerçekten birşeyden irite olup bloklamak isteyen adam bunu yazmaz.

BLOK yazmakta bir nevi beni haklı çıkartan özelliktir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.