Şimdi Ara

üç frame den oluşan siteyi ekranın ortasına hizalama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sol üst ve ana framelerden oluşan bir site yapmak istiyorum ve bu sitenin her çözünürlükte ekranın ortasında görünmesini istiyorum. bu işin kolayı nedir arkadaşlar. yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

• ilk tableye align="center" diyerek tableyi otalarsın yada body tag ından sonra <div align="center"> /body tagından önce </div> yaparakta tasarımını ortalayabilirsin
  • <table width="100%" height="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
    <tr>
    <td align="center" valign="middle">

buraya koyacağın framelerin yüksklik ve genişlik değerini verdiğinde sayfanın ortasında yer alacaktır.

</td>
    </tr>
    </table>
  • arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama aşağıda kodları yazılı olan framesetler ortalanmadı. ben bu framesetleri komple ortalamak istiyorum. teşekkürler.

<frameset rows="146,*,64" border=0>
    <frame name="üst" scrolling="no" noresize target="içindekiler" src="top.htm">
    <frameset cols="150,*">
    <frame name="içindekiler" target="ana" src="left.htm">
    <frame name="ana" src="right.htm">
    </frameset>
    <frame name="alt" scrolling="no" noresize target="içindekiler" src="bottom.htm">
    <noframes>
    <body>
    </body>
    </noframes>
    </frameset>
  • sorunu diğer forumlardan arkadaşların yardımıyla çözdüm arkadaşlar. paylaşmak açısından söyleyim. iframe kullanarak yapıyoruz.

<body>

<table width="100%" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td valign="middle">
    <p align="center"><iframe name="I1" width="970" height="1030
    " src="index.html">
    </iframe></td>
    </tr>
    </table>

</body>

index.html framesetlerden oluşan sayfamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krack -- 28 Ekim 2007; 13:41:26 >
  • <div align="center"><iframe name="I1" width="970" height="1030
    " src="index.html">
    </iframe></div>

Bu şekildede halledebilirsin kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.