Şimdi Ara

uc-logic wp8060 - wacom bamboo cth-470k karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bengrafik tablet almaya karar verdim ancak iki tablet arasında karar veremiyorum. Öncelikle amatör olduğumu ve keyfiyetten tablet aldığımı belirtmek istiyorum. Resm çizmeyi çok seviyorum ve bilgisayarda kafama göre birşeyler karalama fikrinden dolayı bir tablet almaya karar verdim. Bütçeme uygun ve kullanılabilir alanı A5 boyutlarında olduğu için bu iki tableti gözüme kestirdim. Ancak iki tablet arasında karar veremiyorum. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum.

Uc-Logic Lapazz A5 Grafik Tablet (WP8060-TAB08) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Wacom Bamboo CTH-470K-EN Pen&Touch English Grafik Tablet - Bilgisayar - Hepsiburada.com

görüldüğü gibi uc-logic fiyat olarak daha düşük ama bazı özellikleri standart'ın altında. genelde 200 rps(işlem iletim hızı diyorum ben doğrusu nedir araştırmadım açıkcası kusuruma bakmayın) oluyormuş bu gibi tabletler ama uc-logic 100 rps. bu benim kafamı karıştıran bir durum. yaptığım çalışmanın bilgisayara aktarılmasında gözle görülür bir sorun teşkil eder mi bu durum merak ediyorum.

İkinci sorum şu yönde. grafik tabletler ile yapılan çizimlerin bir kısmına göz atma şansım oldu forum içerisinde. Bu farklar neye göre belirleniyor ? tabletlerin ne gibi etkileri oluyor çizimlere ve bu etki göz önüne alındığında hangi tableti önerirsiniz ?

Bir diğer problemim ise; Lpi denen özellik ne anlama geliyor ve 4000 lpi ile 2540 lpi arasında ne gibi bir farklılık olur.

Bu özellikleri gözönünde bulundurarak bana hangi tableti önerebilirsiniz ? Yazı çok uzun oldu bu yüzden sonuna kadar okuyup yorumları ile beni bilgilendiren herkese teşekkür ederim.

• amatörseniz ve keyif alıyorsanız ilk başladığınız tablette çok masrafa girmenizi önermem tasarım , çizim olayına alışana kadar orta seviye bir model fazlasıyla işinizi görebilir

UC Logic WP8060 veya UC Logic h640 modelleri mantıklı hem büyük olmadıkları için laptop çantasında gittiğiniz yere götürebilir ve dışarıda çalışabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/liste/uc-logic-lapazz-h640-hot-key-a6-grafik-tablet-uch640/productDetails.aspx?productId=bd130607&categoryId=217&SKU=BD130607&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd130607%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253duclogic%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Aşağıdaki incelemeye bakılabilir
    http://www.bascek.com/7481/uc-logic-lapazz-twha60-incelemesi/

• Bende Wacom var. Arkadaşımda da Lapaz var. Onunkisi a5 boyutunda benimkisi a6. Arada hassasiyet olarak hiç bir fark yok. Onunkisi daha büyük. kalem uçları çok farklı. Fakat Wacomun da konsept tasarımı çok hoş. Görsellik hiç önemli değil diyorsanız lapaz olabilir. Ayriyetten lapazın üstünde bir ton tuş var. Bambo ctk-470k da sadece 4 tuş var. Ama ayriyetten çok zevkli ve çok kullanışlı olan touch özelliği var. Wacomun kalemi pilsiz çalışıyor. ucu daha ince. daha hafif. Wacom Grafik tablet piyasasının apple'ı diyebiliriz açıkçası.
    Ben bamboo kullanıyorum. Seneye de intuos 5e geçeceğim. Wacomdan çok memnunum. Tercih sizin. Ayrıca ben tableti forumdan ikinci el olarak aldım ama sıfır gibiydi. Kalem korumalarından tabletin süngerine kadar herşey duruyordu. 150lira ödedim. Çok da iyi oldu. :) Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.