Şimdi Ara

Üç SIM Kart Birleşti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel birşey olmuş bence şimdi insanlar eski telefonlarını atıp akıllı telefon almaya başladı deli gibi telefon satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Mikro simi de sadece Turkcell veriyor,
    Şimdi de Nano eklemiş...tebrik ederim walla
    Avea ve Vodafone uyumaya devam

Ben numara taşırken Vodafone'dan Nano sim aldım. Yani Bayiilerde aramak lazım. Hepsinde olmuyor sadece

nano sim hepsinde var,benim demek istediğim,Turkcell in verdiği gibi 3 lü sim hali,bunu sadece Turkcell veriyor
  • timlerde satılmaya başlandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

timlerde satılmaya başlandı mı?

bugün uğrayacağım sorarım ben de merak ediyorum, zaten simkart değişikliği yapacaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

bugün uğrayacağım sorarım ben de merak ediyorum, zaten simkart değişikliği yapacaktım...

Tamamdır hocam alıntılarsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Tam da yeni Sim kart dönüştürücü siparişi vermiştim. Aynı anda hem iOS hem de Android cihaz kullanıyorsanız nano sim kart aldığınızda micro'nun iptal olması Android cihazınızı kullanamamanıza sebep oluyordu. Nano sim karta geçiş yaptıktan sonra telefona gelen müşteri memnuniyeti anketinde öneri olarak buna bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirtmiştim, düşüncelerimizin dikkate alınması güzel bir şey.

Eski haline nasil donuyor sim karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağustos ayında numara taşıdım mikro sime dönüşenli kart verdiler şimdide nano eklenmis güzel hareketler bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

dün uğradım henüz gelmemiş (Antalya için söylüyorum) ve fiyatı da büyük ihtimalle diğer yedek simkartlar gibi 16 TL olacağını söyledi TİM Personeli arkadaş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dün uğradım henüz gelmemiş (Antalya için söylüyorum) ve fiyatı da büyük ihtimalle diğer yedek simkartlar gibi 16 TL olacağını söyledi TİM Personeli arkadaş.

Ben dün konuştum Turkcell Müşteri Hizmetleri ile. Ne, ne zaman satışa sunulacağı belliymiş, ne de, fiyatının ne kadar olacağı. Onlara genel müdürlükten gelen haber sadece çok yakında çıkacağı yönündeymiş. Fakat daha önemli bir konu var ki; o da, yine Turkcel müşteri hizmetlerinden verilen bilgiye göre; bu çıkardıkları üçlü sim kartlar sadece 64k olacakmış. Bu kimin ne işine yarar, orası muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canela -- 29 Ocak 2014; 2:55:09 >

• çok iyi düşünülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: canela

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben dün konuştum Turkcell Müşteri Hizmetleri ile. Ne, ne zaman satışa sunulacağı belliymiş, ne de, fiyatının ne kadar olacağı. Onlara genel müdürlükten gelen haber sadece çok yakında çıkacağı yönündeymiş. Fakat daha önemli bir konu var ki; o da, yine Turkcel müşteri hizmetlerinden verilen bilgiye göre; bu çıkardıkları üçlü sim kartlar sadece 64k olacakmış. Bu kimin ne işine yarar, orası muamma...

Turkcell'in Üçlü Sim Kartı ile ilgili Turkcell'in Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Hulusi Acar ile Twitter üzerinden mesajlaştım. Kendisi üçlü sim kartın şu an üretimde olduğunu, Şubat ayı sonunda üretici firmadan sevkiyatının başlayacağını ve Mart ayında da mağazalarda satışta olacağını söyledi

Hepinizin bilgisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canela -- 29 Ocak 2014; 3:05:33 >

• Üçlü simi yanlış anlamış bazıları açıklayayım : Simi alıyorsunuz ; tırtıklı yerlerden çıkarıyorsunuz ; daha sonra android için bir tırtıktan daha çıkarıyorsunuz ; iphone için 1 kere daha ; bu işlemlerin geri dönüşü yok yani hem ios hem android olmaz

• canela C kullanıcısına yanıt
    64K olmasının eksi yönü ne ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

Üçlü simi yanlış anlamış bazıları açıklayayım : Simi alıyorsunuz ; tırtıklı yerlerden çıkarıyorsunuz ; daha sonra android için bir tırtıktan daha çıkarıyorsunuz ; iphone için 1 kere daha ; bu işlemlerin geri dönüşü yok yani hem ios hem android olmaz

O dıştaki çerçevelere geri takıp diğer boyutlarda kullanmak mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Üçlü simi yanlış anlamış bazıları açıklayayım : Simi alıyorsunuz ; tırtıklı yerlerden çıkarıyorsunuz ; daha sonra android için bir tırtıktan daha çıkarıyorsunuz ; iphone için 1 kere daha ; bu işlemlerin geri dönüşü yok yani hem ios hem android olmaz

Denediniz mi bilmiyorum ama bir kere çıkartınca düzgün durmuyor ; belki note 3 gibi arkadan takılanlara olur

• quote:

quote:

quote:

Denediniz mi bilmiyorum ama bir kere çıkartınca düzgün durmuyor ; belki note 3 gibi arkadan takılanlara olur

Sanılanın aksine kesmek gibi bir durum olmadığı için geri dönüş mümkün. Yani isteyen yine standart, micro ya da nano sim kart olarak kullanabilecekmiş. Ürün tanıtımında özellikle bu vurgu var. adaptör ihtiyacı olmaksızın ya da yardım almaksızın deniyor. Beyler daha ürün piyasaya çıkmadı bile nasıl oluyor da yerinden çıkartılınca düzgün durmuyor diyebiliyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: canela

quote:

quote:

quote:

Sanılanın aksine kesmek gibi bir durum olmadığı için geri dönüş mümkün. Yani isteyen yine standart, micro ya da nano sim kart olarak kullanabilecekmiş. Ürün tanıtımında özellikle bu vurgu var. adaptör ihtiyacı olmaksızın ya da yardım almaksızın deniyor. Beyler daha ürün piyasaya çıkmadı bile nasıl oluyor da yerinden çıkartılınca düzgün durmuyor diyebiliyorsunuz acaba?

Prototip

• Avrupada bu vardı zaten uzun zamandır.tr ye yeni girmesi gerçekten ilginç..
  • fiyat bilgisi olan varmı
  • Arasak piyasada bulabilir miyiz diye sormak lazım bence önce. Bir de bunun eşlisi olsa ve aynı anda iki telefona takabilsek çok iyi olur. Tabii aradığımızda bulabilmek şartıyla beraber.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.