Şimdi Ara

Üç SIM Kart Birleşti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell, çeşitlenen SIM kartları tedarikçileriyle birlikte geliştirdiği üçlü SIM formatında bir araya getirdi. Standart, mikro ve nano SIM kartlar, ilk kez üçü bir arada tasarımıyla sunuluyor.

Standart, Mikro ve Nano SIM kartlardan oluşan Üçlü SIM, kullanıcının cihazına uygun kartı herhangi bir satış kanalına başvurmaksızın kolayca seçmesini ve istediğinde geriye döndürebilmesini sağlıyor.
    Üçlü SIM; tek sefer kırıldığında Standart, iki sefer kırıldığında Mikro-SIM, üçüncü kez kırıldığında ise Nano-SIM boyutu alıyor. Eski haline getirmek için mağazaya yapılacak bir ziyarete ya da adaptöre gerek kalmıyor.

Üç SIM Kart Birleşti!

• Türkcell yine, müşterinin yararına bir hamle yapmış..
  • Hayret kutlarım helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bişey yapmışta turkcell ona göre fiyat ister standart boyuttan nano ya çevirdiler 16 lira aldılar üçlü simde ona göre bi fiyatta olur diye tahmin ediyorum

• Tam da yeni Sim kart dönüştürücü siparişi vermiştim. Aynı anda hem iOS hem de Android cihaz kullanıyorsanız nano sim kart aldığınızda micro'nun iptal olması Android cihazınızı kullanamamanıza sebep oluyordu. Nano sim karta geçiş yaptıktan sonra telefona gelen müşteri memnuniyeti anketinde öneri olarak buna bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirtmiştim, düşüncelerimizin dikkate alınması güzel bir şey.

• Diger operatorlerinde hamle yapmalari gerek internet hizinda bile aveada cok dusuk turkcell e gecmeme sadece ramak kaldi usenmesem suan giderim

• Mikro simi de sadece Turkcell veriyor,
    Şimdi de Nano eklemiş...tebrik ederim walla
    Avea ve Vodafone uyumaya devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell pahalı geli insanlara ama aldığın hizmeti göz önüne alırsan sonuç ortada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Tam da yeni Sim kart dönüştürücü siparişi vermiştim. Aynı anda hem iOS hem de Android cihaz kullanıyorsanız nano sim kart aldığınızda micro'nun iptal olması Android cihazınızı kullanamamanıza sebep oluyordu. Nano sim karta geçiş yaptıktan sonra telefona gelen müşteri memnuniyeti anketinde öneri olarak buna bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirtmiştim, düşüncelerimizin dikkate alınması güzel bir şey.

Değişmez bence,bir ihtimal 1-2 tl oynar

• Güzelmiş :)

• O kartin komple takildigi telefon vardi bende motorola hey gidi hey

• Guzel hamle

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Tam da yeni Sim kart dönüştürücü siparişi vermiştim. Aynı anda hem iOS hem de Android cihaz kullanıyorsanız nano sim kart aldığınızda micro'nun iptal olması Android cihazınızı kullanamamanıza sebep oluyordu. Nano sim karta geçiş yaptıktan sonra telefona gelen müşteri memnuniyeti anketinde öneri olarak buna bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirtmiştim, düşüncelerimizin dikkate alınması güzel bir şey.

Değişmez bence,bir ihtimal 1-2 tl oynar

Yanlış alıntı yapmışsınız.

• 5 TL'ye zımba makinası alıp sim kartı mikro sime dönüştürmek için 15-20 TL ücret isteyen kişiler için kötü oldu. Adamlar nasıl para kazanıcak şimdi?

Bu işin içinde bir bit yeniği yoksa tebrik ederim Turkcell'i.
  • Hayret kutlarım helal olsun
  • Etkili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mikro simi de sadece Turkcell veriyor,

daha 2 gün önce mikro sim aldım avea'dan, nano da vardı ellerinde...
  • valla fırsattan istifade edenler için iyi olmuş bu
  • Makas rules

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mikro simi de sadece Turkcell veriyor,

Ben numara taşırken Vodafone'dan Nano sim aldım. Yani Bayiilerde aramak lazım. Hepsinde olmuyor sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.