Şimdi Ara

Ucaga binerken zippomu aldılar :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yenı bı yazı gelmıs hava alanlarına ucaga yanınızda zıppo marka cakmak sokamıyormusuz. turk polısı el koydu benım zıppoya bavulda olsaydı olurdu dedıler ama yanınızda yanı ucakta ulasabılecegınız bı yerde tasımanız yassak dedıler.. gıttı cakmak manevı hatırası vardı dıs hatlar danısmaya verdıler donuste alıcaz artık. zıpposu olanlara solıyeyım dedım cebınızde bınmeyın ucaga bavula koyun cakmagı bagaja verırken..

• gecen yaz aynısı kuzenimin başına geldi almanyadan gelirken zipposunu getiremedi
  • Zippomu vermem onlara.Gerekirse çıkmam yurtdışına
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

gecen yaz aynısı kuzenimin başına geldi almanyadan gelirken zipposunu getiremedi

yaw ben her zaman gecırıyordum kapılardan bı sorun cıkarmıyorlardı x-rayden gecerken cıkartıyordum polısler goruyortdu ama hıc bısı demıolardı.. bu sefer x-ray den gecerken ustumdekı metal esyaları cıkardım gectıkten sonra polıs yanıma gelıp zippoyu ucaga sokamayacagımı soledı oha.gif dedım bende polıse mal mal baktı bıraz sora aldı cakmagı hassi*tir.gif dedım bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: recaro

quote:

gecen yaz aynısı kuzenimin başına geldi almanyadan gelirken zipposunu getiremedi

yaw ben her zaman gecırıyordum kapılardan bı sorun cıkarmıyorlardı x-rayden gecerken cıkartıyordum polısler goruyortdu ama hıc bısı demıolardı.. bu sefer x-ray den gecerken ustumdekı metal esyaları cıkardım gectıkten sonra polıs yanıma gelıp zippoyu ucaga sokamayacagımı soledı oha.gif dedım bende polıse mal mal baktı bıraz sora aldı cakmagı hassi*tir.gif dedım bende..

sende polise hediye etseydn alda müsait bi yerine koy deseydin

• Zippo yerine imla kılavuzu taşısan daha ayırlı olurmuş.
  • quote:

quote:

quote:

sende polise hediye etseydn alda müsait bi yerine koy deseydin

yaw adam once bakabılırmıyım bole baktı cakmaga bıraz ,bende begendı felan sandım herıf aldı elımden cakmagı danısmaya verdı donuste alırsınız dedı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicHell

Zippo yerine imla kılavuzu taşısan daha ayırlı olurmuş.

burası resmı bır yer olmadıgı ıcın ve hızlı yazmak adına kelımelerı kısaltıyorum halıyle ımlada bozuluyor tabııkı forumlarda olur boyle seyler ben pek takmıyorum cunku ben yeterınce ıyı bılıyorum turkceyı bana kımsenın ımla dersı vermesıne gerek yok hee bılmeyen olursada ben verebılırım

ımla: ayırlı degıl hayırlı yazılır arkadasım sen once kendı ımlana bı bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 7 Ocak 2008; 19:31:51 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

B.S.S ve Mage_DewiL komik olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?insan her gün yurtdışına çıkmıyor.arkadaşın uyarısı bence son derece yerinde.komiklik yapıcam diye milleti kendinize güldürüyosunuz.

bosver kardes aldırma ben alınmadım.. sadece zıpposu olan arkadasları uyarıyım ıstedım cunku genelde mılette hep goruyorum x-raylerde alıyorlar yazık oluyor.. cakmagın manevı degerı oldugu ıcın uzuldum sadece ama donerken gerı alınabılıyor danısmadan.

Benim için de manevi bir degeri var Dikkat edicem uyarı için sagol

• quote:

quote:

quote:

B.S.S ve Mage_DewiL komik olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?insan her gün yurtdışına çıkmıyor.arkadaşın uyarısı bence son derece yerinde.komiklik yapıcam diye milleti kendinize güldürüyosunuz.

bosver kardes aldırma ben alınmadım.. sadece zıpposu olan arkadasları uyarıyım ıstedım cunku genelde mılette hep goruyorum x-raylerde alıyorlar yazık oluyor.. cakmagın manevı degerı oldugu ıcın uzuldum sadece ama donerken gerı alınabılıyor danısmadan.

Benim için de manevi bir degeri var Dikkat edicem uyarı için sagol

reca ederım efenım ne demek..

• quote:

quote:

burası resmı bır yer olmadıgı ıcın ve hızlı yazmak adına kelımelerı kısaltıyorum halıyle ımlada bozuluyor tabııkı forumlarda olur boyle seyler ben pek takmıyorum cunku ben yeterınce ıyı bılıyorum turkceyı bana kımsenın ımla dersı vermesıne gerek yok hee bılmeyen olursada ben verebılırım

Klavye eksik basabilir ama i yerine inatla ı' ya basmıyorum. Türkçe' yi doğru okuyup yazmak için resmi görev mi bekliyorsun?

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

• bende 5-6 defa yurt dısına cıktım her seferinde el bagajımda mutlaka bi bıcak oluyor ve hiç bişi demiyolar acaba elektronik esyaların arasında karısıyomu
  • quote:

quote:

quote:

Klavye eksik basabilir ama i yerine inatla ı' ya basmıyorum. Türkçe' yi doğru okuyup yazmak için resmi görev mi bekliyorsun?

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com/

benım klavyemdede "i" yok napıyım bende "ı" var. neyse konuyu saptırmanın alemı yok. sende haklısın arkadasım ne dıyım..

• quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

bende 5-6 defa yurt dısına cıktım her seferinde el bagajımda mutlaka bi bıcak oluyor ve hiç bişi demiyolar acaba elektronik esyaların arasında karısıyomu

bal.gif
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

bende 5-6 defa yurt dısına cıktım her seferinde el bagajımda mutlaka bi bıcak oluyor ve hiç bişi demiyolar acaba elektronik esyaların arasında karısıyomu

bal.gif

BanadaÖyleGeliyo.Gif

• hmm gerçi artık zippo taşımıyorum ama yurtiçindede kıllık yaparlarmı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

hmm gerçi artık zippo taşımıyorum ama yurtiçindede kıllık yaparlarmı acaba???

bilemiyorum ama yinede bavulda taşımak daha iyi olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.