Şimdi Ara

Uçak Geçince Wireless Kesiliyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en ideali kanal değiştirmen yine çözüm olmazsa wifi amplifier diye arat 1W lık devrelerden birini yapmayı dene öyle folyoyla falan bi şey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

çok garip, benimde tepemden uçak geçiyor hatta uçak görüş mesafesiyle 5 mil öteden gözükmeye başlıyor iniş takımlarını açması falan belli oluyor yani, ve sürekli benim evime bakmasına rağmen hiçbir kesilme olmuyor. Uçaklar yaklaşık 140 MHz kullandığından bir kesilmenin olması mantıksız. Ha sizin ordaki havaalanında ek bir cihaz kullanıyorlardır belki üstelik bu 2.4 GHz ye yakın olabilir.

En mantıklı yol gidip amfi ve yüksek kazançlı anten alıp anteni uçağın burnuna tutman, bu onlarda sende olduğu gibi az da olsa enterferans yaratacağını umuyorum. Bu olay sürekli olunca havaalanı frekans değiştirmek zorunda kalacaktır.

Oldu olacak, evin damına bi de uçak savar koysun, 50 kalibreyle indirir geleni gideni, bu sayede hat kesilmesi gibi bir durum olmaz.Ne dersin?

• daha önceden baş ağrısı yaptıgını duymuştum ama uçak geçince bağlantı kesildiğine ilk defa şahit oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

çok garip, benimde tepemden uçak geçiyor hatta uçak görüş mesafesiyle 5 mil öteden gözükmeye başlıyor iniş takımlarını açması falan belli oluyor yani, ve sürekli benim evime bakmasına rağmen hiçbir kesilme olmuyor. Uçaklar yaklaşık 140 MHz kullandığından bir kesilmenin olması mantıksız. Ha sizin ordaki havaalanında ek bir cihaz kullanıyorlardır belki üstelik bu 2.4 GHz ye yakın olabilir.

En mantıklı yol gidip amfi ve yüksek kazançlı anten alıp anteni uçağın burnuna tutman, bu onlarda sende olduğu gibi az da olsa enterferans yaratacağını umuyorum. Bu olay sürekli olunca havaalanı frekans değiştirmek zorunda kalacaktır.

Oldu olacak, evin damına bi de uçak savar koysun, 50 kalibreyle indirir geleni gideni, bu sayede hat kesilmesi gibi bir durum olmaz.Ne dersin?

enterferans yaratması uçağın iletişimini bozar, uçağın motorlarını durdurmaz...

• ThisisaNightmare nicknameli arkadaşın uyarıları ile yazmış olduğum cevabın fazla agresif bir cevap olduğu ve yanlış anlaşılmalara mahal verdiği için düzeltiyorum.İlk başta konuyu acan arkadaştan özür diliyorum.

Kişisel Fikrim:Modeminizin olduğu yeri değiştirin ve denemeler yapın.Ayrıca kullandığınız diğer Alıcının ayarlarında sorun olabileceğini düşünürek sinyal ayarlarında değişiklik yapmanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 9 Şubat 2009; 22:49:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cod3nam3
    denk geliyordur....(Saçmalık)Bu arada antenin üzerine folyo sar diyen arkadaşına sevgiler evinizde kullandığınız adsl modemlerin antenlerinin üzeri acık değil Plastik bir madde ile kapalıdır o plastiğin üzerine Folyo veya McGayver mantığında sigara paketinin içindeki kağıtları sarmanın hiç bir anlamı ve mantığı yoktur.Onun yerine Modeminiz üzerindeki Anten Sökülebiliyor ise yüksek Db desteği olan antenleri seçmeniz.
    Son Olarak Bir Ricada Bulunacağım Lütfen Yazdıklarıma Cevap veya Kızma Mantığında Yazılar Yazmayında Bu Topic Daha Fazla Uzamasın.

Tam bir saçmalık, bu forumda kim olduğumu bilen var.
    Bana şunu söyleyin.
    Uydudan nasıl televizyon izleyebiliyoruz? eğer sizin attığınız teori doğru olsaydı bu dünya üzerindeki milyonlarca insan gereksiz yere mi çanak aldılar? çok ilginçtir ki, R/L lerde kullanılan antenlerin çoğu paraboliktir. Sizin teorinize göre saçma bir uygulama, o zaman neden var? Çok garip değil mi sizce de bu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.