Şimdi Ara

Uçak oyunları için Joystick...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uçak oyunlarında kullanmak için kollu bir Joystick almak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olmadığımdan size danışmak istedim. Sizce çok uçuk olmayan fiyatlarla iyi bir performans sunabilecek Joystick hangisi olabilir?

• 2. el bölümünde çok uygun ürünler gördüm,oraya da bakın bence.
  • Trust Predator marka joystick 30 ytl civarı fiyatı ile gayet güzel. Kullanıorum memnunum.
  • Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar.

"LOGİTECH 3D PRO EXTREME 9632900914" bunu beğendim. Fiyatı 56 liraya geliyor 6 taksitede bölebiliyorum. Bu joystic hakkında ne dersiniz iyimidir alınırmı? yada bu fiyata daha iyisi varmıdır?

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=51&MARK=LOGITECH
  • Arkadaşım bende çok araştırmıştım.Fiyatına göre en iyisi ; Saitek Cyborg Evo - 50 YTL gibi bir fiyatı var.

Malzeme kalitesi üst düzey.Çok rahat bir joystik.Flight Simulator X oynuyorum büyük bir zevk
  • hederahelix LOGİTECH 3D PRO EXTREME ile Saitek Cyborg Evo'yu karşılaştırırsak özellik bakımından hangisi daha iyidir. Fiyatları hemen hemen aynı. Muhtemeln bu ikisinden birini alıcam. Yardımların için çok sağol
  • artık fiyatı düşmüştür sanırım lcd ekranlı saitek x52
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @kepkep

Logitech'in dedigin modelini de inceledim almadan önce,tuşların yerleşimi saiteke göre oldukça kötü.Ayrıca saitek te uçak'a gaz vermeye yarayan throttle tuşu logitech'e göre daha büyük.Benim saitek'i seçmemdeki en büyük etken buydu.Logitech minicik bişey koymuş throttle butonu olarak.Saitek'te ona nazaran kocaman bir kol var daha gerçekçi ve çok daha zevkli

Ayrıca kullandıktan sonra çok memnun kaldım saitek'i.İyiki almışım diyorum
  • Karar kesinleşti saitek alıyorum :)

Yardımcı olan tüm arakadaşlara, özellikle hederahelix gönülden teşşekür ediyorum...
  • @kepkep

Fazlasıyla memnun kalacağını düşünüyorum.Ben joystik almaya karar vermeden önce yurtdışı dahil birçok test sitesinde iki joystiginde incelemelerini okuyup karar vermiştim.

Logitech'in aldıgı notların ortalaması 7/10 , Saitek Cyborg Evo ise ortalama olarak 9-9.5/10 notlar almıştı.Yani global olarak da bir karar vereceksek herkesin tercihi Saitek Cyborg Evo
  • son birşey daha

Saitek Cyborg Evo ile SAITEK CYBORG EVO FORCE arasında kaldım. Acaba Evo Force diğerine göre ciddi bir artı getiriyormu? Getireceği artılar Saitek Cyborg Evo ile arasındaki fiyat farkına değecekmi?

Saitek Cyborg Evo = http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=85386&productId=bd82081#tablnk

SAITEK CYBORG EVO FORCE =http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=85386&productId=bd82082

• Evo Force modelinde Force Feedback özelliği mevcut.Havada tabiri caizse it dalaşı yapacaksan yani savaş oyunları tercihinse force feedback'li bir model sana daha çok heyecan verecektir.Fakat microsoft simulator da boeing ucuracaksan force feedback'in bir faydasını göremezsin

Bu arada belirtmek istedigim bir nokta daha var : Saitek Cyborg Evo Force modelinin bazı oyunlarda uyum sorunları oldugunu gördüm.Mesela microsoft flight simulatorda sorun çıkartabiliyormuş.O yüzden ben böyle bir riski göze alamadıgım için Saitek Cyborg Evo aldım.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Evo Force modelinde Force Feedback özelliği mevcut.Havada tabiri caizse it dalaşı yapacaksan yani savaş oyunları tercihinse force feedback'li bir model sana daha çok heyecan verecektir.Fakat microsoft simulator da boeing ucuracaksan force feedback'in bir faydasını göremezsin

Bu arada belirtmek istedigim bir nokta daha var : Saitek Cyborg Evo Force modelinin bazı oyunlarda uyum sorunları oldugunu gördüm.Mesela microsoft flight simulatorda sorun çıkartabiliyormuş.O yüzden ben böyle bir riski göze alamadıgım için Saitek Cyborg Evo aldım.

• ya ben bu joystici mecidiyeköyden direk dükkandan alayım diyorum. Varmı bildiğiniz böyle bir dükkan? ben bulamadım...
  • force feedback tam olarak ne işe yarar acaba??

bende force ve normal evo arasında kaldım fs x ile başlayacağım sim işine ama savaş oyunlarınıda severim yani 2 sinide oynarım hangisini önerirsiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 18 Aralık 2007; 21:50:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.