evet arkadaşlar, wii'yi yedik bitiremedik, ama sıra bir sonraki nesile geldi;
internette bir sürü liste var ama kullananların tecrübelerine daha çok güveniyorum: 3-7 yaş arası çocuklar hangi oyunları oynuyor, hangilerini beğeniyor?
4 yaşındaki yeğenim wii sports hastası, başka bir tanıdık just dance oynuyor.
evet arkadaşlar, wii'yi yedik bitiremedik, ama sıra bir sonraki nesile geldi;
internette bir sürü liste var ama kullananların tecrübelerine daha çok güveniyorum: 3-7 yaş arası çocuklar hangi oyunları oynuyor, hangilerini beğeniyor?
4 yaşındaki yeğenim wii sports hastası, başka bir tanıdık just dance oynuyor.
acaba sizin bildiğiniz oyunlar var mı?
Kesinlikle new super mario bros.. bu kadar eğlenceli bir mario oyunu oynadığımı hatırlamıyorum
mario sports mix, içinde voleybol, handball, ice hockey ve basketbol oyunları var, feci zevkli bi oyun, sadece yiğenin değil sende çok seveceksin, ilk defa dün akşam bi bakayım nasılmış dedim, oyunu kapattığımda saat gece 12:30'du :) oda ertesi gün iş var diye yoksa 2'ye kadar gideri vardı :)
yiğenin erkekse hot wheels araba yarışını tavsiye ederim, aynı zamanda need for speed nitro
benim yiğende önümüzdeki hafta amerikadan geliyor, oda 8 yaşında, hotwheelse bayılacağına eminim, ben bile çok sevdim :)
@ITci Boksör,
çok teşekkürler.
o zaman bir liste yaparsak: -wii sports -just dance -new super mario bros -mario sports mix -hot wheels -need for speed nitro
diğer oyunları bilmiyorum ama özellikle mario sports da haklısınız, beraber oynamak çok eğlenceli olur
quote:
Orijinalden alıntı: laider
@ITci Boksör,
çok teşekkürler.
o zaman bir liste yaparsak: -wii sports -just dance -new super mario bros -mario sports mix -hot wheels -need for speed nitro
diğer oyunları bilmiyorum ama özellikle mario sports da haklısınız, beraber oynamak çok eğlenceli olur
Ben teşekkür ederim,
Aklıma geldikçe yazarım,
unuttuğum birde super mario galaxy 1 ve 2 var.. değişik bir mario oyunu buda çok güzeldir
sonic colors ın ekran görüntülerine baktım çok güzel gözüküyor fakat bulup oynayamadım, bir youtube dan bak derim..