Şimdi Ara

Uçakla seyahat online check in

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa uçağa biniyorum. Online check in yaptırdım bana bi barkod gönderildi. Pegasustan almıştım bileti. Şimdi ben bu barkodu ne yapacağım bi de bagaj flan var . Bir gerizekalıya anlatır gibi anlatmanızı istiyorum bu konuda bilgili olan birisi varsa PM de atabilir .

• O kodu havaalanındaki aletlere gireceksiniz oda size biletinizi basıcak. Ama bagajınız varsa illa kuyruğa giriceksiniz. Küçükse içerdeki kafa üstündeki yerede koyabilirsiniz ama uçağın içindeki
  • Koltuk numarası falan yazıyor mu Check in ucagın kalkış saatinden bir saat önce oluyordu galiba bagaj için kagıt falan var mı

Kodu görevliye söyleyip ucuş kartı alacaksın yada basacaksın aletten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Ocak 2015; 18:03:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

O kodu havaalanındaki aletlere gireceksiniz oda size biletinizi basıcak. Ama bagajınız varsa illa kuyruğa giriceksiniz. Küçükse içerdeki kafa üstündeki yerede koyabilirsiniz ama uçağın içindeki

hocam uçuş kartını flan ordan almam gerekiyor dimi. Giderken yanımda sadece kimliğimi götürmem yeterli olur mu.

Bagajım büyük galiba yine sırada bekliyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

O kodu havaalanındaki aletlere gireceksiniz oda size biletinizi basıcak. Ama bagajınız varsa illa kuyruğa giriceksiniz. Küçükse içerdeki kafa üstündeki yerede koyabilirsiniz ama uçağın içindeki

hocam uçuş kartını flan ordan almam gerekiyor dimi. Giderken yanımda sadece kimliğimi götürmem yeterli olur mu.

Hocam yurtiçi mi ? yurtdışı mı ? Pegasus 20kg'ya kadar ücretsiz bagaj veriyor diye biliyorum, bagajınız uçakta oturcağınız koltuğun üstündeki bagaja sığabilecek kadar küçükse check-in yaptırmak gerekmiyor diye biliyorum ama siz her ihtimale karşı check-in yaptırın. Havaalanına gidince zaten uçuştan 1,1.5 saat önce check-inler açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

quote:

quote:

Hocam yurtiçi mi ? yurtdışı mı ? Pegasus 20kg'ya kadar ücretsiz bagaj veriyor diye biliyorum, bagajınız uçakta oturcağınız koltuğun üstündeki bagaja sığabilecek kadar küçükse check-in yaptırmak gerekmiyor diye biliyorum ama siz her ihtimale karşı check-in yaptırın. Havaalanına gidince zaten uçuştan 1,1.5 saat önce check-inler açılıyor.

hocam check in i yaptım zaten
    iç hatlarda uçuşum.

bagajım büyük 15 kg yı geçmez ama

sorun şurda ben check in i yaptım ama oraya giderken yanımda ne bulundurmam gerekli. Sadece kimlik kartı yeterli olucak mı ? Uçuş kartımı sanırım orada verickeler

• Havaalanında firmanızın veznesine gidin onlar orada bagajınızı alacak ve size kağıda basılı şekilde uçağa biniş belgenizi verecekler.

Telefondaki mesaj çok önemli değil.Veznedekiler kimlik bilgilerinizden bakıp hallediyor hemen işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahso

quote:

quote:

hocam check in i yaptım zaten
    iç hatlarda uçuşum.

bagajım büyük 15 kg yı geçmez ama

sorun şurda ben check in i yaptım ama oraya giderken yanımda ne bulundurmam gerekli. Sadece kimlik kartı yeterli olucak mı ? Uçuş kartımı sanırım orada verickeler

İç Hatlar ise kimlik belgesi yeterli olur (resimli :D). Havalimanında hangi firmadan aldıysanız bileti sırasına girip uçuş kartını(bileti) alıp direk terminale gidersiniz hocam, bekleme salonunda bekledikten sonrada direk uçağa binersiniz zaten.

• Kardeş sen git havalimanı veznesine orada alacaklar valizlerini.Yapacak başka bir olayında yok zaten.Biletin varsa bileti gösterirsin yoksa kimliğini ver şu saatteki şu uçuşa bilet almıştım dersin kontrol edip alırlar.
  • herkese teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.