Şimdi Ara

Ucakta xbox ı ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok nankör alet :) el stünde tutarsın yok kucakta yok çok özel yer hazırlarsın bavulda sonra birgün ansızın 3k ve hazin son :)
  • nolacak allasen koy valize ver
    ben kargoyla göndermiştim ama nolur noolmaz diye tedbirimi aldım
    büyük bir koliye önce kıyafetlerimi doldurdum ortasına da xbox kutusu
    iyice 4 tarafını da darbelere karşı sağlama aldım gönderdim
  • Ben Almanya'dan getirdim bu yıl, sağlam bi büyük bir bavula koyup bagaja verdim hiçbir şey de olmadı bence direk bagaja koydur elinde taşımana gerek yok
  • kutusunun ölçüleri ne kadar yaklaşık söleyebilir misiniz açmadan getirebilirim o halde
    veya yanıma bi ufak valiz alcam onun içine koyarım etrafını sarıp elimde bir şey olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Uçağa alabilirsin. Garanti olsun, ayaklarının arasına al.
    Yolculuk kısaysa tabi, yoksa çekilmez daracık alanda.

Uçakta el valizi olarak en fazla 5 kilo xbox'ı bir poşette koy kutusu küçük çok rahat girer uçağa kafanda rahat olur.
  • sakın kendi bavullarınızı başkalarına vermeyin hele amerikaya fln gidiyosanız aman diyin.çok başınız ağrır.adamlar benim bi tanıdığımı almışlar 3-4 saat sorguya çekmişler neden bavullarınızı değişiyosunuz fln diye aman yani bi xbox için değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronot94

sakın kendi bavullarınızı başkalarına vermeyin hele amerikaya fln gidiyosanız aman diyin.çok başınız ağrır.adamlar benim bi tanıdığımı almışlar 3-4 saat sorguya çekmişler neden bavullarınızı değişiyosunuz fln diye aman yani bi xbox için değmez

Hatta onula ilgili haber okumuştum gene check in sırasında bir kaç kişi valizi az olan bir kişiden yardım istiyorlar adamda kabul ediyor.Meğerse adama uyuşturucu olan valizi vermişler sonra polisler bu adamı içeri almışlar uçak inişinden sonra kameralarla olay farkedilmiş kalkıştan sonra.Aman Uçakla yolculuk yapan arkadaşlar dikkat edin sakın başkasının valizini almayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.