Şimdi Ara

Ucakta xbox ı ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarı yıl tatılınde ankara ya gelıp xbox 360 alacagım ucakla doncem sızce nasıl napmalıyım bagaja vermek ıstemıyorum bıse olur aklım orda kalır o kadar buyuk kutuyu yanıma alamam kutuyu acıp parca parca mı getırmelıyım

• kutusundan cikar

cantaya koy getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

kutusundan cikar

cantaya koy getir
    Çantaya koy çok rahat oluyor yanından ayırma
  • Tesekkurler en dogrusu o gibi bır de ılk aletım olunca daha da bır kıymetlenıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holly20

Çantaya koy çok rahat oluyor yanından ayırma

Alıntıları Göster
    Bizim arkadaş yanında gelirken baya eşya geitrdi anunla konuştuğumda eğer yanına alırsan sorun olmuyor ama kargo kısmına verirsen 25 kg üsütü için para alıyorlar dedi yanı uygun bir çanta ile uçağa bindiğinde yanına alırsan bir sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bizim arkadaş yanında gelirken baya eşya geitrdi anunla konuştuğumda eğer yanına alırsan sorun olmuyor ama kargo kısmına verirsen 25 kg üsütü için para alıyorlar dedi yanı uygun bir çanta ile uçağa bindiğinde yanına alırsan bir sıkıntı yaşamazsın

Alıntıları Göster
    hocam hiç kutudan falan çıkarmana gerek yok bende senle aynı şeyi yapmıştım hiç sorun çıkmıyor güvenlik bakıyo bu ne diye xbox 360 dedim ben adam tabiki bi haaaa nidası koyunca da ps3 benzeri bi alet dedim öle anlıyabildi ancak kazma ha tamam geçebilirsin dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil to the Metal

hocam hiç kutudan falan çıkarmana gerek yok bende senle aynı şeyi yapmıştım hiç sorun çıkmıyor güvenlik bakıyo bu ne diye xbox 360 dedim ben adam tabiki bi haaaa nidası koyunca da ps3 benzeri bi alet dedim öle anlıyabildi ancak kazma ha tamam geçebilirsin dedi

Xbox 360'ı bilmiyor bu devlet,aynı şeyi kargolarda yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorun gecmek degıl orda zarar gormesı atıyolar tutuyolar fılan bagajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekr

quote:

Kırılacak ibaresi koyabilirler aslında ama , ben zamanında almanyadan dwd - rw getirmiştim o kadar hırpalanmış ki lensi yerinden oynamıştı en ideali eline alıp getirme

• quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

quote:

quote:

Kırılacak ibaresi koyabilirler aslında ama , ben zamanında almanyadan dwd - rw getirmiştim o kadar hırpalanmış ki lensi yerinden oynamıştı en ideali eline alıp getirme

Alıntıları Göster
    el bagaji olarak eline al.8 kg ya kdr ucak icine paket alabilrsn.arkadasm bana almanyadan getirdi.ve bu sekilde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cell1987

el bagaji olarak eline al.8 kg ya kdr ucak icine paket alabilrsn.arkadasm bana almanyadan getirdi.ve bu sekilde geldi

Alıntıları Göster
    kutusuyla koltuk üstü bagaj kısmına koyarsın uçakta hiç kasmana gerke yok kimse sana bişeyde diyemez gümrük cart curt. Kendine aldın sonuçta hatta 3 taneye kadar aynı üründen öyle taşıyabilirsin. Hiçbişey deme hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinal

kutusuyla koltuk üstü bagaj kısmına koyarsın uçakta hiç kasmana gerke yok kimse sana bişeyde diyemez gümrük cart curt. Kendine aldın sonuçta hatta 3 taneye kadar aynı üründen öyle taşıyabilirsin. Hiçbişey deme hakları yok.

Alıntıları Göster
    Uçağa alabilirsin. Garanti olsun, ayaklarının arasına al.
    Yolculuk kısaysa tabi, yoksa çekilmez daracık alanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

• quote:

Orijinalden alıntı: Sounds From Hell

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Alıntıları Göster
    ben ps3 gecen sene trye götürmüsdüm(almanyada kaliyorum) bavula koydum tam ortasina elbiselerlede korma altina almisdim sarsilmasin diye adam bu ne diye sordu ps dedim tamam dedi bir sorun cikmadi bence yaninda kalabalik yapma bavulun ortasina koy etrafindada bir kac elbise koy bavulu sasdiklarinda korusunlar aleti

• quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

ben ps3 gecen sene trye götürmüsdüm(almanyada kaliyorum) bavula koydum tam ortasina elbiselerlede korma altina almisdim sarsilmasin diye adam bu ne diye sordu ps dedim tamam dedi bir sorun cikmadi bence yaninda kalabalik yapma bavulun ortasina koy etrafindada bir kac elbise koy bavulu sasdiklarinda korusunlar aleti

Alıntıları Göster
    Cihazı çıkart kutusundan havluya falan sar koy bir çantaya cabin e al, check-in yaptırırken acil çıkış kapılarından birinin sırasını iste, önünde epeyce yer olacak 10-20tl farkı olabiliyor ama koy ayağının altına uzat ayaklarını mis gibi uç. Böylece üstündeki ortak bagaja koymamış olursun, zamanında malın biri benim labtop ı uçurdu ordan aceleyle montunu almak isterken, sanki belediye otobüsünden iniyor zibidiler.
    Ama cabin basıncında değişiklik olur da oksijen maskeleri düşerse bir tane de x-box a takmayı ihmal etme, cihazı sardığın havlunun rengine dikkat et, kırmızı olmasın sakın, x-box ın kırmızıya alerjisi var isilik olur, siyah ta olmasın PS3 ü anımsar içi kararır, mümkünde yeşil olsun :D Sana da hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Cihazı çıkart kutusundan havluya falan sar koy bir çantaya cabin e al, check-in yaptırırken acil çıkış kapılarından birinin sırasını iste, önünde epeyce yer olacak 10-20tl farkı olabiliyor ama koy ayağının altına uzat ayaklarını mis gibi uç. Böylece üstündeki ortak bagaja koymamış olursun, zamanında malın biri benim labtop ı uçurdu ordan aceleyle montunu almak isterken, sanki belediye otobüsünden iniyor zibidiler.
    Ama cabin basıncında değişiklik olur da oksijen maskeleri düşerse bir tane de x-box a takmayı ihmal etme, cihazı sardığın havlunun rengine dikkat et, kırmızı olmasın sakın, x-box ın kırmızıya alerjisi var isilik olur, siyah ta olmasın PS3 ü anımsar içi kararır, mümkünde yeşil olsun :D Sana da hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Yanına al,üste atarsın;bu arada öbğr kutun aman aman brişey değilse onu da yanına alabilirsin,illa ki,uçağa bavulsuz binecek birilerini bulabilirsin,rica et ve birisi senin yerine senin kutunu da alsın,yoksa uçak indikten sonra bekle anam bekle ki kutum ile xboxımı alacağım diye.

Ben geçmişte, 4 bavul ile uçağın içinde yolculuk ettim.

• quote:

quote:

hocam bavulu verirsin kargoya xbox ı yanına alıcaksın hani o koltukların üst bölmesi varya oraya rahat rahat sığıyo
  • quote:

quote:

quote:

hocam bavulu verirsin kargoya xbox ı yanına alıcaksın hani o koltukların üst bölmesi varya oraya rahat rahat sığıyo

Alıntıları Göster
    Xbox için özel uçak tutun

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

• quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Alıntıları Göster
    Ben çantaya koymadan önce atkıyla sarıyorum darbelere karşı biraz daha yumuşasın diye sonra kucağımda taşıyorum geçen sefer ailem yolladığında CD okuma yeri işte adı herneyde o ortadan 2ye kırılmıştı yenisini taktırdım ayrıca kasayıda değiştirdim....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.