Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay efekt yuklenebilen Ivo777 3.1 uzerinden Turkce Belle bir paket hazirladim. Su anda upload ediyorum. 1 saate kadar upload biter. Efektleri sis dosyasi haline getirdim. Bu CFW'yi yukledikten sonra sis dosyalarini yukleyerek istediginiz gibi efektleri degistirebileceksiniz. (hotboy_ist'in buyuk analog saatini de ekledim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlighTAiR

Kolay efekt yuklenebilen Ivo777 3.1 uzerinden Turkce Belle bir paket hazirladim. Su anda upload ediyorum. 1 saate kadar upload biter. Efektleri sis dosyasi haline getirdim. Bu CFW'yi yukledikten sonra sis dosyalarini yukleyerek istediginiz gibi efektleri degistirebileceksiniz. (hotboy_ist'in buyuk analog saatini de ekledim.)

ahmetdemirci oku bunları, üç gün daha bekliyemedik bastık flashı...

şimdi bide büyük analog saat çıktı

hocam şu belledeki orjinal hava durumu widgetinide yapamaz mısınız...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedollar -- 23 Eylül 2011; 20:56:49 >

• Hava durumu widget'i daha sizmadi. :)

Buyrun yöntem.

http://www.mediafire.com/?4muncoimeghh37y --> Ekteki linkten Iv0777 3.1 versiyonu ustune yapilandirilmis, Turkce Belle'yi indiriniz. (Büyük Analog Saat'de eklenmiştir. hotboy_ist'e teşekkürler.)
    Yukarıdaki linkten indirdiğiniz dosyalar ile telefonunuzu flashlayınız.
    Daha sonra, aşağıdaki linklerde yer alan sis dosyalarını indiriniz.

http://www.mediafire.com/?z65a8al7if6y94c --> eccentric efekti
    http://www.mediafire.com/?eqemmvodrkighbx --> efekt 2 andrenlsbr
    http://www.mediafire.com/?ksdtd8r4i68m3r2 --> tinkerbelle

Her sis dosyasını program kurar gibi yükleyebilirsiniz. Dosya kurulurken "uyumlu değildir devam etmek istiyor musunuz?" diye sorar. Evet diyerek yüklemeye devam ediniz.
    Her efekt yükleme sonrası telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekmektedir. Guzel gunlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlighTAiR -- 24 Eylül 2011; 11:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onedollar

quote:

Kolay efekt yuklenebilen Ivo777 3.1 uzerinden Turkce Belle bir paket hazirladim. Su anda upload ediyorum. 1 saate kadar upload biter. Efektleri sis dosyasi haline getirdim. Bu CFW'yi yukledikten sonra sis dosyalarini yukleyerek istediginiz gibi efektleri degistirebileceksiniz. (hotboy_ist'in buyuk analog saatini de ekledim.)

ahmetdemirci oku bunları, üç gün daha bekliyemedik bastık flashı...

şimdi bide büyük analog saat çıktı

hocam şu belledeki orjinal hava durumu widgetinide yapamaz mısınız...?

güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. ben artık yeni belle çıkana kadar tele flash atmam. büyük saat benim için önemli değil. flightair isterse efektlerin direk bizim rofs2'ye uyup e:\efektlerim klasörüne yükleneceği bir sis dosyasıda hazırlayabilir. böylelikle bizi de flash derdinden kurtarmış olur.

• sis dosyalarını e:\efektler klasoru olarak yapilandirdim "im" eksik kalmis :)
  • quote:

sis dosyalarını e:\efektler klasoru olarak yapilandirdim "im" eksik kalmis :)

iyi olurdu valla:) hem sende uğraşmazdın yeni rofs2 için:) tele flash ata ata gına geldi. flash atmayıda boşver ondan sonra telefona yerleşmek insanı canından bezdiriyor. hele hele şu işcepi kurmak en kıl olanı
  • evet iscep dedigin gibi aktvasyon falan tam iskence.

Ama her flashdan sonra programlari kaybetmek zorunda degilsin. Hani dun ilk koydugun video onla ilgiliydi. sis'leri bir ara efektlerim olarak da yaparım.
  • quote:

evet iscep dedigin gibi aktvasyon falan tam iskence.

Ama her flashdan sonra programlari kaybetmek zorunda degilsin. Hani dun ilk koydugun video onla ilgiliydi. sis'leri bir ara efektlerim olarak da yaparım.

valla hocam ne kadar kurulu programlar silinmiyor desekte en azından c'ye kurulanlar ve qt'li programlar mutlaka gidiyor. onlarında istallerli olanlarını yüklemek eziyet veriyor. birde ekran düzeni ve menü düzenini eski haline getirmek uzun zaman alıyor
  • Bu benim soyledigim yontemde hicbir kurulu program silinmiyor. Istersen dene. Haaa ama tabi su var. Ivo uzerine delight kurarsan o zaman homescreen falan degisir. Benim soyledigim, mesela, sen kendi rofs2'ni editledin, onu yukledin. Ya da Ivo 3.1 yuklu uzerine 3.2 kurdun gibi.
  • quote:

Bu benim soyledigim yontemde hicbir kurulu program silinmiyor. Istersen dene. Haaa ama tabi su var. Ivo uzerine delight kurarsan o zaman homescreen falan degisir. Benim soyledigim, mesela, sen kendi rofs2'ni editledin, onu yukledin. Ya da Ivo 3.1 yuklu uzerine 3.2 kurdun gibi.

Denemiştim hocam ve maalesef dediğin gibi olmadı
    .hatta flashlamadı.
  • ben deniyorum walla,şuan indiriyorum yapılandırılmış belleyi,yükleyince sonucu yazarım.flightair usta inşallah dediğin gibi olur,bendede baya baya uygulama yüklü çünkü ama şu efektler için flash layacam,uygulamalar gidersede canınız sağolsun napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ben deniyorum walla,şuan indiriyorum yapılandırılmış belleyi,yükleyince sonucu yazarım.flightair usta inşallah dediğin gibi olur,bendede baya baya uygulama yüklü çünkü ama şu efektler için flash layacam,uygulamalar gidersede canınız sağolsun napalım

Efektler için flash lamaya değer hocam.hele şu ekzantrik olan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

ben deniyorum walla,şuan indiriyorum yapılandırılmış belleyi,yükleyince sonucu yazarım.flightair usta inşallah dediğin gibi olur,bendede baya baya uygulama yüklü çünkü ama şu efektler için flash layacam,uygulamalar gidersede canınız sağolsun napalım

Efektler için flash lamaya değer hocam.hele şu ekzantrik olan için

aynen bende onun için kaç gündür flash atmadan yüklenir şu efektler die bekledim ama sonunda dayanamadım atalım bi flash

• O zaman Ahmet Ustad ne deyim. Sans demek ki.

@lewent20

Su anda ustunde hangi versiyon var?

Eger ivo yuklu ise, flashi videodaki gibi at derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlighTAiR -- 23 Eylül 2011; 22:44:04 >
  • quote:

O zaman Ahmet Ustad ne deyim. Sans demek ki.

@lewent20

ahmetdemirci nin ilk yayınladığı türkçe belle,sonrasında hiç flash atmadım ivo777 3.1 diye ahtırlıyorum
  • Tamam cok guzel. Flash'i videodaki gibi at lutfen.
  • quote:

O zaman Ahmet Ustad ne deyim. Sans demek ki.

@lewent20

Eger ivo yuklu ise, flashi videodaki gibi at derim.

Evet öyle.aynı fw benimkinde düzgün çalışırken öteki telefonda düzgün çalışmıyor

• tmm üstad lar dediklerinizi uygulayacağım sonucu yazarım,şuan hala yedek alıyorum
  • Arkadaşlar merhaba
    Ahmet Demirci arkadaşımızın anlatımıyla flash atmaya çalıştım fakat hata verdi ve flaşa hiç başlamadı. Ben de maksi cep'te anlatıldığı şekilde yapmaya çalıştım ve yaşadıklarım. (maksi cepte yazdığım mesajı kopyalıyorum.Artık nerden bi çözüm bulabilirim bilmiyorum:(

Daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama kısaca anlatayım. Burda anlatıldığı şekilde flash attım. Telefonu açtım önce nokia yazısı sonra birnirine uzanan eller sesli olarak ekranda belirdi, gitti ve sonrasında ekrana başka görüntü gelmedi. Tuş kilidini açıp kapayabiliyorum. Titreşimden anladığım kadarıyla. Ama açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Denemek için başka bi telefondan arama yaptım. Telefonum çaldı fakat cevaplayamadım. Cevaplama ya da reddet tuşu çalışmadı. Ancak yandan tuşlarıu kilitlediğimde menü tuşuna basınca ekranda kilit aç göründü ve açabildim ekranı . Tabi yine gelen aramayı cevaplayamadım.
    Şimdi bu telefonun sorunu nedir. Dead Phone dedikleri bu olmasa gerek.
    Tam olarak videodaki gibi yaptım refurbish yerine update software dedim. Bununla bi alakası olabilir mi.
    Ancak Alman Anna ile değil naviden indirdiğim Türkçe anna ile yaptım. Bunula alakası olabilir mi
    Şimdi ne yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: zamizazo

Arkadaşlar merhaba
    Ahmet Demirci arkadaşımızın anlatımıyla flash atmaya çalıştım fakat hata verdi ve flaşa hiç başlamadı. Ben de maksi cep'te anlatıldığı şekilde yapmaya çalıştım ve yaşadıklarım. (maksi cepte yazdığım mesajı kopyalıyorum.Artık nerden bi çözüm bulabilirim bilmiyorum:(

Daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum ama kısaca anlatayım. Burda anlatıldığı şekilde flash attım. Telefonu açtım önce nokia yazısı sonra birnirine uzanan eller sesli olarak ekranda belirdi, gitti ve sonrasında ekrana başka görüntü gelmedi. Tuş kilidini açıp kapayabiliyorum. Titreşimden anladığım kadarıyla. Ama açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Denemek için başka bi telefondan arama yaptım. Telefonum çaldı fakat cevaplayamadım. Cevaplama ya da reddet tuşu çalışmadı. Ancak yandan tuşlarıu kilitlediğimde menü tuşuna basınca ekranda kilit aç göründü ve açabildim ekranı . Tabi yine gelen aramayı cevaplayamadım.
    Şimdi bu telefonun sorunu nedir. Dead Phone dedikleri bu olmasa gerek.
    Tam olarak videodaki gibi yaptım refurbish yerine update software dedim. Bununla bi alakası olabilir mi.
    Ancak Alman Anna ile değil naviden indirdiğim Türkçe anna ile yaptım. Bunula alakası olabilir mi
    Şimdi ne yapabilirim. Şimdiden Teşekkürler

Tekrar refurbished diyerek flash la hocam. Düzelir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.