Şimdi Ara

Uçan Jöleli Çapkın v1.2 Belle N8 CFW (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
58.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet bey aşağıdaki kısımları, ilk mesajınızdan çıkarırmısınız veya alt kısımlara alırsanız daha sade bir anlatım olacaktır.
  • quote:

(Not: Tema efektleri eklemek için flashtan sonra e:\efektlerim klasörü açarak efekt dosyalarını ekleyebilirsiniz. çok güzel bir tema paketi:http://www.mediafire.com/?8kmtvor1xllv3at )

Türkçe çinli anna dosyaları:

http://www.multiupload.com/WOYEND5FIV

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

anlatıma videoda eklendi.

Merhaba,

çok kısa bir şey soracağım. phoenix yüklemeden önce ovi suite kaldırmak şartmı? phoenix i sonradan yükleyip te flashlarsak telefonda sorun olur mu?

ovi suiteyi kaldırmayacaksın hocam. sadece kapatacaksın. açık olmayacak.

hayır, bir kaç forumda phoenix yüklemeden önce pc suite ve ovi suite uninstall edip phoenix i yükleyin, sonra ovi suite yükleyin deniyor. onu sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: adela

quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: adela

bellede giriş ekranını ANNA gibi değiştirebilsek..
    yokmu bunun üstesinden gelecek..
    sadece ekle var.(eklesekde kendi istedği yere gidiyor.yerini değiştiremiyoruz)..

elini kısayolun üzerinde uzun tut değişiyor.

siz yaptınızmı pekii
    nasıl oluyorsa biraz açarmısnız?
    eklemeyeceğim..kaldırıp yada yerlerini değişitrecğim..

hocam tabiki yaptım.sen dediğimi yapsana? uzun tut önce ikon üstünde sonra parmağınla sürükle bu kadar.

teş.

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Ahmet bey aşağıdaki kısımları, ilk mesajınızdan çıkarırmısınız veya alt kısımlara alırsanız daha sade bir anlatım olacaktır.

ok hocam değiştirdim.
  • anlatımda baya bi düzeltme yaptım arkadaşlar:)
  • video eksik yapamıyoruz...

(ben sessiz çoğunluğun sesi...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedollar

video eksik yapamıyoruz...

(ben sessiz çoğunluğun sesi...)

afterdarq müsait olursa bir video hazırlayacak sanırım. sana seslenerek çoğunluğada seslenmiş oluyorum:)
  • Ahmet hocam linkteki video'yu kullanabilirsin. Benim hazirladigim video, Belle ustune Belle kurmak isteyenler icin.

Edit: Dead phone flashli bir Belle yukleme videosu hazirladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlighTAiR -- 22 Eylül 2011; 22:59:40 >
  • belle de battery monitor ve işcep uygulamaları çalısıyormu ?
  • hocam e 7 için nası yapcaz bi öneriniz war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlighTAiR

Ahmet hocam linkteki video'yu kullanabilirsin. Benim hazirladigim video, Belle ustune Belle kurmak isteyenler icin.

Edit: Dead phone flashli bir Belle yukleme videosu hazirladim.

teşekkürler hocam videonu ekledim
  • Ne demek Ustad. :) Herkes bir gun Belle'li olacak :P
  • herkes bi gün belle li olcak diosn üstad da bi yardım edin yaw bende meraktan çatlıorm nası olcak benm telefona üsttede dedim ama yardım eden olmadı..
  • kafayı yemek üzereyim phoenix ile flash attım tek yaptığım değişiklik büyük analog saat eklemekti rofs2 ye flash başarı ile tamamlandı ama telefon açılmıyor şarja bağladığımda yada açmaya çalıştığımda nokia yazısı gözüküyor ve gidiyor, pheonix te okumuyor napabilirim ?

---*---

gecenin bi yarısı korkudan kafayı yedim ama hallettim fligthair in videosu sayesinde

üşerty olayını hiç beğenmedim açıkçası, daha önce qwerty dosyaları paylaşılmıştı sanırım eklermisiniz tekrardan? bu arada oviden qt gerektiren uygulamaları yüklemek istediğimde beraberinde qt yüklenmiyor. qt ye sahip olan arkadaşlar paylaşabilir mi benim elimdeki dosyalar daha önce sorun çıkarmıştı da....

quote:

Orijinalden alıntı: survivor38

belle de battery monitor ve işcep uygulamaları çalısıyormu ?

iş cep çalışıyor, BM i QT yükleyemediğim için deneyemedim henüz

Klavye ile ilgili dosyayı kendim düzenledim ve telefona yamaları aktifleştirip attım ancak olmadı nasıl halledebilirim bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 23 Eylül 2011; 3:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: survivor38

belle de battery monitor ve işcep uygulamaları çalısıyormu ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 23 Eylül 2011; 3:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

hocam e 7 için nası yapcaz bi öneriniz war mı?

e7 için belle dosyalarını bulabilirsen aynı şekilde yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlighTAiR

Ne demek Ustad. :) Herkes bir gun Belle'li olacak :P

O gün, benim Belle'li olduğum gün işte... :))
  • Elinde Belleye uygun QT paketi olan var mı ? Ovi den qt ile ilgili birşeyler indirmek istediğimde hata veriyor birde klavyeyi QWERTY yapabilmek için resources/plugin dizini altında ilgili dosyayı düzenleyip yamaları aktifleştirip telefona attım ama olmadı fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Elinde Belleye uygun QT paketi olan var mı ? Ovi den qt ile ilgili birşeyler indirmek istediğimde hata veriyor birde klavyeyi QWERTY yapabilmek için resources/plugin dizini altında ilgili dosyayı düzenleyip yamaları aktifleştirip telefona attım ama olmadı fikri olan ?

Belle de qt zaten yüklü. Klavyeyi düzeltmek için yeniden flashlamak lazım sonradan yuklenmiyor. Qt li program yüklemek için telefonum dilini ingilizce yapıp öyle yükleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 23 Eylül 2011; 15:40:32 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.