Şimdi Ara

UçanSixaxis'ten yeni haberler!Jump in :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Sakaguchi üstadımıza bağlanıyoruz.

Kendileri çıkardığı Blue Dragon ile ve çıkaracağı yeni bir RPG ile Xbox360'ın Japonya'da yıldızının parlayacağını bildirmiş.Amin diyoruz diğer haberlere geçiyoruz.

kaynak

Yine Xbox360 sahibi arkadaşlara bir haber.Ace Combat 6 1UP'tan 6.5 almış.Bence çok bile vermişler deyip bunuda atlıyoruz

gaynak

Şimdi 2 platform için çok güzel habere geçiyoruz.Marvel'ın son filmi ve ayrıca son oyunu olacak olan Iron Man,oyunun grafikleriyle beni büyüledi.Sega tarafından geliştirilen oyun özellikle Iron Man'i çok güzel modellemişler.SS vermiyoruz kotalı arkadaşlarıda düşünerek.Ama SS'ler bir Tık uzakta. ====aha buda o TIK

Playstation sahiplerinide unutmadık tabi.Kane & Lynch isimli multiplatform oyunun ilk gameplay görüntüleri çıktı PS3 için.İzleyin ben etkilendim sizde etkilenin.

ETKILEN

Ayrıca Türkiye'de Raşit diye ünlü olan Ratchet and Clank:Tools of Destruction PS3'nin en çok satan oyunu olmuş.Üstelik Pes2008 gibi bir rakibi varken.Kendilerini tebrik eder bizede uğramasını temenni ediyoruz.

Uçan Sixaxis'ten bugünlük bu kadar.Gece yarısı daha fazla saçmalayamadım için sevenlerimden bir kerelik affetmesini diler esenlikler dilerim.

• bu ne be süper olmuş gece gece iyi güldürdün.
  • Kane & Lynch'deki o alevler ve el bombası patlamaları nedir benim bu oyunla ilgili gördüğüm ss'ler sağlamdı ama şu oyun videosundan sonra biraz kuşku duymaya başladım birde herif 2. el bombasını atıyor o nasıl bir fiziktir bomba lastik top gibi sekerek gidiyor. Ne diyelim herzamanki temennide bulunalım umarız oyun son hali böyle çıkmaz. Uncharted'ında ilk görüntüleri fıstı ama sonrada naughty dog kopardı olayı oyunu süper bir hale getirdi grafiksel olarak bakalım bu kane'in akıbeti ne olacak.
  • ilginç olmus, bi magazin eksikti o da oldu tastamam olduk

haberlere dicek soz yok o ayrı...
  • arada bir gırgır olucak o da böyle olucak kardeşim,cıvımadan temiz ve seviyeli,kutluyorum
  • keske aradabir olsa keske .. Hep boyle olsa da bi seviyesi olsa kafası bozulan gelip sacma bı baslık acıp ortalıgı karıstırmasa

Konsol blumunde bı baslıklar farklı ıcerık butun konularda aynı benımkı senınkı ..

bir seneyi askın bir suredir konsol bolumunu nerdeyse saat bası takıp edıyorum o kadar deıstı kı..

Ne duzgun paylasım kaldı ne de kavgasız gurultusuz, ıcerık zengını konu ...

PS: solid sana lafım yok yanlıs anlama..
  • Bahadır abi kutluyorum seni süper olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Yine Xbox360 sahibi arkadaşlara bir haber.Ace Combat 6 1UP'tan 6.5 almış.Bence çok bile vermişler deyip bunuda atlıyoruz

gaynak

Oyuna verilen en düşük not o zaten. (1UP ve EGM aynı şey biri 65 biri 70 vermiş onun dışında en az 80 var. Genelde 85 civarı notlar alıyor. Gamespot 8.5 verdi, IGN 8.4 verdi.

http://www.gamerankings.com/htmlpages4/938702.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 27 Ekim 2007; 9:34:13 >

• Tebrikler çok güzel yazı olmuş

en etkilendiğim : ETKİLEN linki
  • Kane & Lynch bir banka soygunu oyunu yalnızca. Ümitlenmeyin grafiklerine bakıp. Bütün oyuntraiing yapmakla geçiyor. En sonunda da bankasoyuyoruz kovboylar gibi sadece. DAMN!!!

Buradan öğrenebilirsiniz. Yapımcısı anlatıyor...

• quote:

Oyuna verilen en düşük not o zaten. (1UP ve EGM aynı şey biri 65 biri 70 vermiş onun dışında en az 80 var. Genelde 85 civarı notlar alıyor. Gamespot 8.5 verdi, IGN 8.4 verdi.

Ratchet'a Gamespot'ın verdiği 75 gibi yani

Neyse sevenine hayırlı olsun.Bir artniyetle yazmadım onu notu ztn
  • Solid güldürdün , Allah'ta seni güldürsün diyerekten klasik bir laf atıyorum.

Güzel çalışma olmuş , emeğine sağlık.
  • bomba olmuş, ara sıra gerekiyor böyle muhabbetler. inşallah devamı gelir
  • Iron man in klasik film oyunundan öte gitmesini isterdim..güzel görünsede..Şimdiden yazayım notunu 60.....Yanılmak istiyorum çok....
  • Iron Man'i Free Roaming yapsalar asıl o zaman süper olur. Umarım Free Roaming olurda New York'un tozunu attırırız.
  • free roaming oyun ultimate spiderman ve spiderman 3 vardıda noldu oyunun %50 si çete yoketmekle geçio ve son derece sıkıcı
    ayrıca uçan sixaxis in devamını bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.