Şimdi Ara

UCAV görevi [gir pişman olmazsın] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEYLER eklemediniz ? nick adı=record111 bi kaç kişi olsak yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: record1

BEYLER eklemediniz ? nick adı=record111 bi kaç kişi olsak yeter :D

Ekledim ben hocam yarın seni online görürsem başlarız 2 kişi 15 sen 15 ben öldürürüm bitiriririz ucav görevini zor değil, bide benim diğer 3-4 assignment görevi var onları da yaparız en sonunda ne kadar öldüysen beni o kadar öldürürsün ödeşiriz hocam ne skill zarar görür ne k/d ratio :d
  • Beyler biz geçen ay hallettik mademki konu diriltildi birkaç kişi istiyor kendi aranızda halledeceksiniz sanırım Mr_ehrmantraut ekliyor devam et eklemeye kardeşim zaten dört kişisiniz record1 ,BasBelasiWap ' ile 15 şer kez ölüşsünler Mr_Ehrmantraut ile ksbrky 15kez ölüşsünler ' ama jet uçak ile , nasıl olcak derseniz boş servere girin ilk öldürcek olan jetle diğer damın basesine gitsin uçağı yere indirsin ölecek adam devamlı dirilip karşısına geçip öldürcek olan tarasın oda ölsün böyle böyle kısa surede görev hallolur, sonrada her biriniz air superiotrity modunda bir maç kazanacaksınız sonrada ucavı elde ediyorsunuz ama biz hayalkırıklılıgına ugradık ucavın ne kontrolüvar ne damegesi var + 1 kere kullanılıyor , hadi kolay gelsin size

Mr_ehrmantraut , beni battlelogdan 2 kişi ekledi sizlerden biri değilse 4ü tamamlamak için kullanırsınız battlelogları : "Karacakilavuz" ve "Windmark0"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 22 Şubat 2014; 10:52:59 >

• slm arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim ucav çıkarmak istiyorum Xx_AST3CH_xX olmazsa sinomix
  • yazdığın ilk görevi şansa yapmıştım guilin peaks bölümünde
  • BENİ EKLEYİN UÇAKTA İYİYİM AMA UCAV I HİÇ AÇMADIM NİCK:Hudays
  • ARKADASLAR BİRİNİZ BFDEN GOREVİ YAPARKEN YARDİM EDİN MESAJ ATTİN KAPALİYSAM BİLE SUAV İDA UCAVİDA YAPARİZ
    NİCK:Hudays

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucav ı kullanmak hem zor hem de support oldugun halde ucavı tekrardan çıkmasını beklemek çok zaman alıyor. ilk atışta vurdun vurdun. menzili kısa.
  • şu ucav videolarını izledikten sonra gittim bf 4 premium aldım :D gel gör ki uçak kullanmaktan nefret ediyorum hala yapamayan varsa yapalım
  • Benide dahil edebilirsiniz arkadaşlar chagotta batllelogdan öğlen 17:00 dan sonra 22:00 a kadar ki süre içinde oyundayım :)
  • arkadaşlar şu jeti kullanmayı bilen hayrına bana yapsın yahu
  • ekleyin arkadaşlar nick izkus35
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.