Tamam hocam tesekkurler |
Uçlu kalem?? (2. sayfa)
-
-
Zaten onu kullanmistim muhtemelen ya ustte onerilenlerden birini ya da bunu alirim tesekkurler
-
Uzun süre kullanacaksan Pentel P200 den birine bak ucunu sert bir şekilde yere düşürmediğin sürece baya uzun süre kullanırsın (Pentel P205/207 son sayı kaç mm uç kullandığına göre değişir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 19 Eylül 2023; 0:1:15 > -
Tesekkur ederim evet uzun sure kullanacagim
-
3. Sınıfta rapid almıştım.12. Sinif oldum halen çalışıyor.Ancak grip kısmının üzerinde kırmızı plastik bir halka var,arada sırada çıkarıp oynadigimdan herhalde halka koptu.Ona rağmen grip(plastik tutma yeri)halen kullanılabilir durumda.
Mekanizmasında şimdilik bir problem yaşamadım.Ayrica 6. Sınıfta(7 de olabilir)Ucgen faber almıştım 0.7 halen onu kullanıyorum.
Yakın zamanda bir rotring 500 alicam sanırım rapid in yerine.Malum yaşından dolayı biraz eski görünüyor artık.Hem rotring 500 e de biraz merak sardım. -
Kaleme uç önden konulmaz kalemin ucuyla bir şeyler kazınmaz bu ilkelere bağlı kaldığın sürece bozma şansın düşük -
Uc nereden konulacak
-
Hocam kaç seçenek var uç koymak için -
Kaleme uç önden konulmaz demissiniz o nedenle sordum
-
Arkadan yerleştiriniz -
-
Pentel P207 dısında komple plastikten olusan ve gercekten kus gibi hafif kalem ne önerirsiniz? 05 de pentel sharplet 2 ve pentel p205 kullanıyorum fakat farklı bir 07 almak istiyorum önereceginiz kalemin vidalanan uc kısmı metal olursa tercih sebebi olmazsa da olabilir..
07 olmalı.. birkac kalem tavsiye edebilir misiniz? cizimde kullanacagım uzun ve ince igne uclu kalemler tercihim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2024; 20:10:5 > -
bir dünya markası
-
Ben bu Zebra Drafix'i büyük bir kırtasiyede elime alıp inceledim o tırtıklı yeri cok garip bir hisse sebep oluyor tırtıklar cok fazla ve yakın olarak yapılmıs tırtıgı o sekil olmasaydı mükemmel olurdu aynı sorun bu sharplet 2'de de var ne yazık ki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2024; 20:38:57 > -
O fiyata daha iyisi imkansız gibi hocam yüksek fiyat aralığı hakkında bir bilgim yok
-
Bana da önerebilir misiniz? 0,7 olabilir. En büyük problemim biraz bastırarak yazdığımdan sürekli uç kırılması. -
Kursun kalem bence en iyisidir fakat onu sivriltmekten baygınlık geliyor..
Bilemiyorum yani tam kursun kalem gibi de bir kalem bulmak imkansız olsa gerek ancak yakın bir kasa ergonomisi olsaydı güzel olurdu.. Sharplet 2 bu istegime yakın bir kalem kasası bir kursun kaleme benziyor ancak onun ucundaki metal igne cizim kalemlerine göre nedense kısa yapılmıs ve o kalemin de tırtıklarına uyuz oluyorum..
P205 ve P207 de istegime uygun fakat farklı bir kalem istiyorum iste o lastik gibi kavrama seylerini ya da o tırtıkları koymasalar olmuyor bir türlü sanki kalem hop diye elden kayıp gidecek hemen biraz köseli olsa kaymaz ya da p205 stil rahatsız etmeyen bir tırtık sistemi koysalar..
-
Rotring rapid. 8. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar kullandım, ucu içine sokabildiğin için düşürdüm ucu yamulur problemi olmuyor ondan bayağı uzuyor ömrü. Bence malzeme kalitesi de oldukça iyi, üstteki bir arkadaş bahsetmiş tutma yerinde zerre oynama olmuyor bayağı sağlam kalem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parzival42 -- 2 Eylül 2024; 1:20:45 > -
5 yıldır grip 1347 kullanıyorum hâlâ taş gibi. Yeni üretilenlerin tutma yerini değiştirmişler ve kalitesizmiş. Ona göre diyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X