ucundaki metali icten cıkan kalemlerin, kavrama yeri degilde, uclarındaki metalde yazarken cizerken oynama olmuyor mu? Bazı kalemlerde bu sorun olabiliyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 5:51:44 > |
Uçlu kalem?? (3. sayfa)
-
-
rotring 500
-
Rotringleri falan boşver. Aşağı yukarı 4-5 senedir pilot the shaker ve pentel smash kullanıyorum. Pilot güzeldir fiyatı da sinpeten fena değil. Pentel smash ise açık ara alınabilecek en iyi uçlu kalem zamanında 90-95tl ye almıştım sanki 4 sene önce fln şimdi fiyatı çok arttı. Birde iyi bakman lazım benimkini kardeşime vermiştin düşürdü ucunu fln yamulttu babam bir şekilde tamir etti yoksa patates olmuştu kalem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smash bende vardi ic mekanizmanin orada bir yer kirildi gecenlerde attim cope kalemi sokerken oldu biraz fazla guc kullandim sanirim fakat cok saglam bir kalem sayilmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 9:29:4 >
Katılanilirim söylediğinize cidden pek sağlam değil ama açık ara kullandığım en rahat kalem diyebilirim ( piyasa bilinen coğu kalemi kullanmısımdır.)
kaweco versatil seviyelerine elbetteki paramız yetmiyor
Konu sahibi benmisim
İşte gerçek bir gurme
-
Buyur hocam?
yazan cizen faber castell econ bile alıp yazar cizer o kalem de fiyatına göre güzel bir kalem bence yani 1 paket sigara parası bile degil..
fakat farklı mekanik kalemler bir hobi ona katılıyorum..
ayrıca bu internette online mağazalarda kalem fiyatları cok kazık gercekten, hem kırtasiyelerden pahalıya satıyorlar üstüne bir de kargo ücretini müsteriye bindiriyorlar..
gecenlerde Pentel Ain Stein HB uc almak istedim 40'lı uca 120 TL 150 TL gibi fiyatlar cekmisler kendi sehrimde büyük bir kırtasiyede sadece 45 TL'ye buldum..
Mümkünse internetten kalem uc ve kırtasiye ürünleri almayın fakat kaweco falan gibi seyler kırtasiyedelerde bulunmuyor orası da var tabii..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Eylül 2024; 17:5:54 > -
rotring rapid
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X