Şimdi Ara

Üçlü Priz Olmadan İnternet Bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yeni bir daireye taşınıyorum yalnız evde yeni binalarda modemi bağladığımız üç girişli prizden yok.Sadece normal priz var.Aşağıdan kablo çekmeyle uğraşmak istemiyorum.Normal prize internet bağlatabilir miyim?

• Bahsettiğiniz (anladığım) telefon prizi ise zaten güncel standart bağlantı şekli rj-11 dir. Kullandığınız cihazlara bağlamak için sadece ara kablo yeterli.
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    telefon prizi yok hocam.rj-11 girişi de yok malesef.normal iki delikli priz var.prizden bir bağlantı mümkün olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

telefon prizi yok hocam.rj-11 girişi de yok malesef.normal iki delikli priz var.prizden bir bağlantı mümkün olur mu acaba

vardı galiba 3 lü şeye gerek kalmadan prize takıyodunuz oradan internet alıyodu vardı öyle bir cihaz internetten bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

telefon prizi olabilir muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    bina biraz eski hocam.o yüzden rj11 girişi olmaması normal.3 girişli telefon prizinide çıkarmışlar falan tahrip olmuş.sabit telefon kullanmayacağım için öyle duruyor.o yüzden soruyordum da
  • bir bilen arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur ya.beklemedeyim
  • Bir fotoğrafını atsanız herşey çözülecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Bir fotoğrafını atsanız herşey çözülecek :)

:) hocam evde şu prizden yok:

http://images.ticiz.com/608153_w640_h640_numeris_telefon.jpg

ama şundan var:

http://dekortv.files.wordpress.com/2012/05/priz.jpg

ve internet bağlatmak istiyorum.mümkün müdür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain*** -- 20 Haziran 2014; 3:34:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• binanin girisindeki kutudan evinize telefon hatti çekilecek hocam o zaman sorunumuz çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdan kablo çektireceksiniz malesef :)
  • O elektrik şebekesi prizi, aman diyim. Sifirdan kablo çektirmelisin, en azindan sinyalin düzgün olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yardımlarınız için :) başka yol yok demek.kablo çektircez mecbur.apartman içinden delmeyle uğraşmadan bina dışından odaya çeksem kabloyu.bir sorun olur mu.
  • Oncelikle bir kac arkadasin da belirttigi gibi aman "2'li prize" dokunmayin, o elektirik sebekesi icin, sonra sakatlik olmasin.
    Simdi olaya soyle yaklasmalisiniz. Sanirim baglanti sekliniz ADSL. Bunun icin oncelikle bir telefon hattina ihtiyaciniz var. Daha sonra o telefon hattininizi aldiginiz servis saglayiciniz tarafinda, telefon hattiniz ile ilgili gerekli ayarlamalarin yapilmasi gerekli. Yani oncelikle bir telefon hatti baglatmalisiniz. Telefon baglanirken zaten gerekli kablolama yapilacaktir. Ondan sonra ADSL hizmetinizi tasitip telefon hattinizi modeminize baglayacaksiniz.

Butun bu islemler boyunca "2'li prizi" sadece modeminize elektirik vermek icin kullanacaksiniz.
  • boynuz B kullanıcısına yanıt
    yalın internet düşünüyordum hocam.ev telefonu hiç kullanmıyorum çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.