Bildirim
Ücreti karşılığın da yerime İstatistik 1 bütüne girecek birini arıyorum?
Brüder Mannesmann uç seti, 49 parça, M29893 : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/Mannesmann-29893-Tornavida-Bits-Par%C3%A7a/dp/B0055ZEQGY?ref=dlx_black_dg_dcl_B0055ZEQGY_dt_sl7_82
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yapanını bulmanın zor olduğu işlerde bugün. -
Bende yapamıyorum valla -
Kim niye inansın sana -
Neyime inanmayacak ki parasını mı vermeyecem -
Ad-soyad kısmına ne yazılacak? Bir de öğrenci no kısmına? -
Benim bilgileri haliyle -
ücret çok iyi yapabilsem gelirdim -
Yapabiliyorum dese nasil anlayacaksiniz hocam. Oncesinde sizde mi sinav yapacaksınız? -
Sınav sonucu açıklanır.Aynı günü parası hesabına yatar.100 almasına da gerek yok 70 alsın bana yeter yani beni kandırsa da bir işe yaramaz. -
İstatistik okuyorum okulun nerde -
Pm attım -
Sana nasıl güveneceğizquote:
Orijinalden alıntı: ejder2
Sınav sonucu açıklanır.Aynı günü parası hesabına yatar.100 almasına da gerek yok 70 alsın bana yeter yani beni kandırsa da bir işe yaramaz. -
Önden paranın bir kısmını isteyeceksin işte min.200 lira iş bittikten sonra geri kalanı...quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantik
Sana nasıl güveneceğiz
Alıntıları Göster -
Ya sonra vermezsequote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Önden paranın bir kısmını isteyeceksin işte min.200 lira iş bittikten sonra geri kalanı...
Alıntıları Göster -
Benim güvenilmeyecek ne durumum var ki ,vermezsem yerine başkasını soktu diye ihbar edersin olur biter yoksa adam girer 30 alır ona da para mı verelim yani ? -
konu listesi ne,meraktan soruyorum -
Adam yazmış vermezse sohbet kayıtlarınla beraber şikayet edersin adamı okuldan kovarlar.quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantik
Ya sonra vermezse
Alıntıları Göster -
Adam sınava girip, yüksek notu alıp, 1000 liranı da aldıktan sonra şikayet ederse ne olacak peki hiç düşündün mü?
Ana haberlere konu olmak için başka bir ülke bulun zaten gündem karışık
Benzer içerikler
- kyk oda arkadaşı şikayet dilekçesi
- replika saat nereden alınır
- hamam otu tahrişi nasıl geçer
- portekizce ispanyolca farkı
- 0.75 astigmat gözlük kullanmalı mi
- bim karavan
- exxen filmleri
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X