bana php ile kodlanmış iş rehberi tarzında ücreti karışılığında web site yazılımı lazım. demo adresi http://www.rehberalem.com/ bu tarz ön sayfası olacak. ön sayfada en son eklenen firmalar, popüler firmalar, firmaların indirim veya duyuruları şeklinde eklentileri olacak. hemen hemen demo adresi gibi olsa yeterli. sadece eksiği bir firmaya ait duyurular bölümü. ayrıca reklam alanları, hava durumu ve finans bilgileri. joomla ve buna benzer yazılım olamayacak. joomla isteseydim kendim kralını yapardım ama bu tarz iş için lazım değil.
admin panelinden firmaları yönetebilmem lazım. il ekleme, firma kategorisi, firma ekleme. reklam ekleyebilme, firmaya ait indirim veya haber tarzında duyurlarınız ekleyebilme.
mesela bir firma ekleyeceğim ve buna 2 ay ücretsiz ilan süresi vereceğim. daha sonra kullanımını yıllık yapacağım. yani 1 yıllık alım yapana 2 ay kullanım bedava mantığı. bunları bana süre bitimlerini vermesi lazım.
site üzerinden firma kayıt edilmesi durumunda 1 ay bedava kullanım hakkı verilmesi ve ücretini yatırdıktan ( havale ile) sonra admin bunun süresini ayarlaması lazım. eğer ücret yatırmazsa arşive kayıt etmesi lazım. son olarak google ve arama motorları optimizasyonu yapılması lazım. her firma için.
belki tam larak anlatamamış olabilirim. detaylarını anlatabilmem için lütfen bana pm atarak tekliflerinizi ve demolarınızı bildirirseniz olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme