Şimdi Ara

:::: ÜCRETLE WEB TASARIM ::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir web sitesi istiorum ben sayfaları photoshop ta tasarladım kımle konuştuysam abuk sabuk seyler cıktı.

yalnız sıze zıplı bı dosya gonderıcem tum ayrıntıları sayfa dızaynlarının uzerıne yazdım. resımlı anlattım ne eksıgı ne fazlası var. dırek onu gonderıcem bana sadec yaparım yapamam deyın lutfen. yaparım dersenız sure ve fıyatıda soyleyın bu kadar. benım yazdıklarımın dısında hıc bır fazlalık yoktur. surası da olucak mı burasıda olucak mı dıe sormayın rıca ederım.

yapabılecek bırı varsa bu dızaynın web kısmını bana lutfen msnımı eklesın acılen: zeus_on_the_beach@hotmail.com

• pm atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

pm atıyorum
    msn ekledim
    içinde umut gecen mail adresi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutozturk

msn ekledim
    içinde umut gecen mail adresi :)

Alıntıları Göster
    pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmnd

pm attım

Alıntıları Göster
    Kendinde yapabilirsin aslında

seni msne ekledim

eker35@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: swm

Kendinde yapabilirsin aslında

seni msne ekledim

eker35@gmail.com

Alıntıları Göster
    BU ADAM SİTENİ YAPILMASI ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN PARASINI ÖDEMEMİŞTİR.

KENDİSİ MUZAFFER ERCANDIR..ACI HAYAT DİZİSİNİN SENARYO ASİSTANI...

DOMAIN ADININ ALINMIŞ OLDUĞU HOSTING FİRMASINDAN KİŞİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR VE DE YASAL UYGULAMAYA GİDİLECEKTİR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

DOMAIN ADININ ALINMIŞ OLDUĞU HOSTING FİRMASINDAN KİŞİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLER ALINMIŞTIR VE DE YASAL UYGULAMAYA GİDİLECEKTİR...

Alıntıları Göster
    Yazık yaa.. Ne insanlar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

Alıntıları Göster
    siteyi görsek bi de :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    sorma hocam neyseki dosyaları dışardan çağırmıştım ona göstermeklik olarak yollamıştım.. çalışıyo sandı ***** kaçtı..ancak tabiki özellikle xml tabanlı olan form iletişim bölümleri ve benzeri bölümler çalışmıyor...

geriyede bişey kalmadı zaten... ama dediğin gibi ne insanlar war ...

tekrar söylüyorum adı MUZAFFER ERCAN... casting şirketi war we diğer casting şirketlerine teker teker iletiyorum bu adamı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: armra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: armra

www.chekirdekajans.com

site tamamen benim tarafımdan yapılmıştır... nasıl olsa flash tasarım hiç bir yerini değiştiremeyecek ve de hiç bir işine yaramayacak ;) kendini akıllı sanan insanların emeklerine saygısızlık yapan emeklerini çalan şerefsizlere

• quote:

quote:

www.chekirdekajans.com

site tamamen benim tarafımdan yapılmıştır... nasıl olsa flash tasarım hiç bir yerini değiştiremeyecek ve de hiç bir işine yaramayacak ;) kendini akıllı sanan insanların emeklerine saygısızlık yapan emeklerini çalan şerefsizlere

Alıntıları Göster
    güzel siteymiş emeğine yazık olmuş doğrusu artık forum amacını aşmaya başladı eğer özel değilse ne kadar alacağın vardı ? burdan sorun olacaksa mesaj atabilirmisin

umarım hakettiğini alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

güzel siteymiş emeğine yazık olmuş doğrusu artık forum amacını aşmaya başladı eğer özel değilse ne kadar alacağın vardı ? burdan sorun olacaksa mesaj atabilirmisin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

öncelikle çok saolasın... 250ytl ilk fiyatıydı (flash+xml+php) yalvar yakar fiyatını düşürdük hemde çok düşürdük ama işte görüyorsun ki saatlerimizi harcadığımız emek werdiğimiz şu siteye 3-5 kuruşu bile çok görüp kendini akıllı sanıp kendince sitenin üzerine yattı..

iki tarafında kazancı yok ama işte giden boş yere harcadığım zaman we de emeklere oldu..aynı anda başka sitelerlede uğraşıyoduk çok zaman harcamıştım walla..neyse herkes dikkat etsin bundan sonra..
    benim gibi yapsınlar mümkün olduğunca dosyayı dışardan çağırıp kendi serverlarından okutsunlar..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

öncelikle çok saolasın... 250ytl ilk fiyatıydı (flash+xml+php) yalvar yakar fiyatını düşürdük hemde çok düşürdük ama işte görüyorsun ki saatlerimizi harcadığımız emek werdiğimiz şu siteye 3-5 kuruşu bile çok görüp kendini akıllı sanıp kendince sitenin üzerine yattı..

iki tarafında kazancı yok ama işte giden boş yere harcadığım zaman we de emeklere oldu..aynı anda başka sitelerlede uğraşıyoduk çok zaman harcamıştım walla..neyse herkes dikkat etsin bundan sonra..
    benim gibi yapsınlar mümkün olduğunca dosyayı dışardan çağırıp kendi serverlarından okutsunlar..

Alıntıları Göster
    Boşa gitmez hocam.. Bu Allahtan korkmazlar yanlarına kalacak zannediyorlar..

Şimdi ondan alacağın hakkın var.. O hakkın ona yaramaz.. Ya kendinden çıkar ya varsa çocuğundan çıkar..

Hiç merak etme..

• quote:

Boşa gitmez hocam.. Bu Allahtan korkmazlar yanlarına kalacak zannediyorlar..

Şimdi ondan alacağın hakkın var.. O hakkın ona yaramaz.. Ya kendinden çıkar ya varsa çocuğundan çıkar..

Hiç merak etme..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, işe başlarken güvenmediğiniz insanlarla başlamayın. Bu arakadaşla da konuştum yetenekli bir arkadaş. Piyasada tabiri caizse kendini çakal sananlar dolaşıyor.

Yarısını almadan başlamayın, bitirmek için onunda nedeni olsun kötü niyetli bile ise. Yarısını verdim zaten vereyim de bitsin desin.

Malsesef byöle. 10 yıldır sektördeyim, iyi firmalara işler yaptım, çok insan gördüm. Kuru lafa karnımız tok, icraatı görelim değil mi?

Şİmdi bir ekip kuruyorum Allah izin verirse, iş potansiyel yüksek, kendisine güvenen, zamanlamaya önem veren arkadaşlar beni ekleyin. nslion@hotmail.com

Selamlar,
    Saygılar.

• quote:

quote:

www.chekirdekajans.com

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeş.
    sen tasarım resmini koysana buraya.
    gözüme çarparsa. fişini çekeriz...
    Web hırsızlığına tahammülüm yok.

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

quote:

www.chekirdekajans.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 27 Şubat 2007; 9:11:07 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

aynı aptal insan aynı şeyi aban da yaptı şerefsizin önde gideni bana da siteyi yaptırdı 100 lira için kaçtı yok ben yolladım sen parayı aldın yedin dior yok çocuğum oldu para yollayamadın dior pislik herif.senaryo yazarı falan da değil ya bırakın gidin 100 200 liraya muhtaç aç köpek önceki nickini deişifre ettiğim için yeni nick almış..ucuz insan..emek hırsızı..ben o zaman deli gibi bağırdım adını soyadını yaptığı terbiyesizliği ama demek ki okumamışsınız..

• quote:

quote:

aynı aptal insan aynı şeyi aban da yaptı şerefsizin önde gideni bana da siteyi yaptırdı 100 lira için kaçtı yok ben yolladım sen parayı aldın yedin dior yok çocuğum oldu para yollayamadın dior pislik herif.senaryo yazarı falan da değil ya bırakın gidin 100 200 liraya muhtaç aç köpek önceki nickini deişifre ettiğim için yeni nick almış..ucuz insan..emek hırsızı..ben o zaman deli gibi bağırdım adını soyadını yaptığı terbiyesizliği ama demek ki okumamışsınız..

Alıntıları Göster
    adam ben yazarım dior siteye bi metin verdi chp ye cumhuriyetçi halkçı parti yazış adam bunu bilmior bıraın ya her yanı yazar olsa nolur ben onu kitap die yazarım be :) yazık ya inşallah hırsızlıkların yanına kalmaz emeğin acısı sonra çok dahja acı çıkar..seni Allaha havale ediyoruz

• quote:

adam ben yazarım dior siteye bi metin verdi chp ye cumhuriyetçi halkçı parti yazış adam bunu bilmior bıraın ya her yanı yazar olsa nolur ben onu kitap die yazarım be :) yazık ya inşallah hırsızlıkların yanına kalmaz emeğin acısı sonra çok dahja acı çıkar..seni Allaha havale ediyoruz

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun... Böyleleri çok piyasada aynı başıma gelen bir olayı bana BogaziciHost.Com yaptı..
    Scripti yazdırdı sonra kayboldu...
    Bu arkadaşada bir şey diyemicem bana da demo hazırlattı dosyayı aldı sanıyorum sonra sildi
    Demo dediğimde flash ile loading animasyonu idi ne işine yarıcaksa çok gülmüştüm valla

• quote:

Orijinalden alıntı: MetaLiaZ

Geçmiş olsun... Böyleleri çok piyasada aynı başıma gelen bir olayı bana BogaziciHost.Com yaptı..
    Scripti yazdırdı sonra kayboldu...
    Bu arkadaşada bir şey diyemicem bana da demo hazırlattı dosyayı aldı sanıyorum sonra sildi
    Demo dediğimde flash ile loading animasyonu idi ne işine yarıcaksa çok gülmüştüm valla

Alıntıları Göster
    tanımadığım kişilerle kapora almadan işe başlamam ben.
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

tanımadığım kişilerle kapora almadan işe başlamam ben.
    geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Zaten yeni üye olmuş birisinden bu tip bir iş talebi gelirse paranın bir kısmını almamak tedbirsilik olur..

Adamın adını felan biliyorsun sanırım tabi gerçekse çalıştığı yada .alışabileceği yerlere bir e-mail at ve oralarda da ne düzenbaz kişi olduğu az çok bilinsin.. derim ki zaten yapmışın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.