Şimdi Ara

:::: ÜCRETLE WEB TASARIM :::: (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 22:38:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: winix

geçmiş olsun.. var böyle insanlar malesef..

Ama üstad diyebileceğim bir dostumdan biliyorum, kolay kolay çözülemeyecek bir arka kapı mutlaka açar kodlarda.. zaten bu işi bilen birine hele ki internet ortamında katakulli yapmaya kalmak cehalettir.. İyi bir webmaster (burdaki "Master" ekini öylesine koymamışlar heralde değilmi yani) kendi hazırladığı siteye kendisini garanti altına alacak birşeyler yapmadan teslim edermi hiç..

Saygılar..

yukarıdakileri yazılarımı okumadan yazmışsın buraya.bence bir kez daha oku ben zaten php & xml leri dışardan kendi serverımdan çağırarak yapmıştım netine attığımda benimde server açık olduğunda çalışıyor görülüyordu ama ben kapattığımda site iptal flash ile site yapan çoğu kişi bunları bilmez ya da kullanmaz...
    bi laf wardır sen giderken biz geliyorduk diye :) yani eşşeği zaten sağlam kazığa bağlamıştım merak etme..

benim webmasterlığımı sınayacak kapasite değilsin ki ii bir webmaster böyle yapar şöyle yapar diyerek zaten benim yapmış olduğum şeyleri yazmışsın..ah keşke bi yukarıda yazdıklarıı okusaydın.gerçi anlarmısın bilmiyorum...
    seni bu yazından dolayı kınıyorum we yaptığının saygısızlık olduğunu belirtmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3answer -- 27 Şubat 2007; 22:48:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: timhat

quote:

Orjinalden alıntı: winix

test

bla bla

bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 22:38:38 >
  • heralde yaş 6-7 :) ben adama binanın demir koyulmamış halini değil maketini werdim o maketi bina sandı olay budur ;) ben paramı almadan adama neden gerçeğini wereyim ki? seninki enayilik yani kusura bakmada :) yani sana demiyorum sölediğin şeye :) siteyi göstermelik olarak yolladım... o gerçek sandı siteyi aldıktan sonra o gün hostun şifresi fln değişmişti we göremedim kendisini..ama sonuçta o siteyi yaptım gece gündüz uğraşıp kısa bi sürede yaptım ancak işte o emeğin karşılığını alamadık şimdi ise ipleri çektim iş bitti...

yaw çocukla ya da çocuk zekasında olan birine alıntı yapıp cewap yazıyorum ya helal olsun bana

• emeğe saygısı olmayan
    insanlara saygısı da olmaz
    gerçekten böyle insanların toplumda yer alması utanç verici
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.