Şimdi Ara

Ücretli başka firmanın Personel servisine binme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, eşimin işi gereğince Avrupa yakasında oturmamız gerekiyor ve beylikdüzü tarafına taşımayı düşünüyoruz. arabayla gidip gelmektense fulya'daki işime ücretini ödeyerek başka firmanın servisi ile gitmeyi planlıyorum. Böyle bir tecrübesi olan veya hangi servis firmaları ile iletişime geçmem gerektiği yönünde bilgi verebilecek kimse varmı? Tabi işe giriş çıkış saatleri de önemli. Anlaşma olacağı için mesaiye kaldım veya işim gereği şehir dışındayım servisi ücretini talep edeceklerdir diye düşünüyorum.

• Servis konusu bilmem ama trafik konusunda çok büyük problem yaşarsınız.Sabahları Ambarlı'dan, Besyol'a yaklaşık 1 saatte gidiyorum.Toplam 10-15 km yol.
  • bence metrobüsle gidin daha iyi..
  • çarkçı_başı kullanıcısına yanıt
    normalde bende araba ile gitmek istiyorum. ama gerçkten artık trafik her geçen gün daha katlanılmaz hala geliyor en azından servisle gidersem uyurum bişiler okurum diye düşündüğüm için aklıma böle bişi geldi.

En hızlısı metrobüs olacağı kesin ama, insani şartlarda yolculuk etmek istiyorum. keza zincirlikuyudan fulyaya geçemekte sabahları yokuş aşağı yürünür ama akşamları zor oluyor.

yapılacak iş servis aramaya devam etmek olacak yada bla bla car tarzında uygulamalardan takip edicem. onlarda ne kadar güvenilir orasıda muamma.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsozen -- 2 Ocak 2016; 18:34:41 >
  • Metrobüste sabah saatlerinde işkence olur bence.BlaBlaCar ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem.Ama hem sabah hem de akşam aynı trafiği yaşayacağınız kesin.Sabahları bende servisle katediyorum o yolu, tam anlamıyla işkence.Başka bir semt düşünmenizi öneririm.
    Çarkçıbaşım selamlar, dönüşleriniz için teşekkür ederim. Servisteyken ne kadar uzun sürerse sürsün 2-2,5 saat sürse dahi serviste en azından uyurum yada bişiler okurum diye düşünüyorum. Bütçe olarak ancak Beylikdüzü bize uyduğu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı arayışımız devam ediyor. ASV.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çarkçıbaşım selamlar, dönüşleriniz için teşekkür ederim. Servisteyken ne kadar uzun sürerse sürsün 2-2,5 saat sürse dahi serviste en azından uyurum yada bişiler okurum diye düşünüyorum. Bütçe olarak ancak Beylikdüzü bize uyduğu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı arayışımız devam ediyor. ASV.

• mrsozen M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de haramidereden kazlicesmeye marmaraya gidiyorum. Marmarayla yenikapi ordan metroyla sisliye gitmek size uyarsa beraber gidebiliriz.

• _opeth kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, şu an daha taşınmadık ama taşındığımız zaman sizinle irtibata geçeceğim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Süre olarak kaç saat sürüyor? Evden kaşta çıkıp kaşta şişliye varıyorsunuz?

• 6.50de cikip 7.40 gibi kazlicesmede oluyorum. Muhtemelen yarim saat kadar da toplu tasima kullanimi sayesinde fulya da olursunuz.

Tasinmadiniz var mi baktiginiz bir ev? Aslinda benim evim de satilik su anda arac konusunda degil ama ev konusunda belki yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 3 Ocak 2016; 17:43:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.