Şimdi Ara

Ücretli Hediye Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek tarifeye geçtiğimden beri salla kazan kampanyası bildiğiniz çöp hale geldi.

Yanımda aynı anda vodafone kullanan arkadaşa 3 gb hediye gelince boş olduğunu bildiğim halde haftalardır girmediğim salla kazan a bende bir heves girip deneyeyim dedim sonuç ?

1000 sms veya para karşılığında sözde hediye gb veriyorlar. Ücretli sözde hediyeyi seçmeme rağmen bu hattınıza uygun değildir şeklinde uyarı çıktığı için onu bile alamıyorum. Aylık minimum 120 tl geçen ay 300 tl ödediğim faturalı tarifemde nedense internet dayanmıyor. Her gün reklamını yaptıkları salla kazan ise tamamen kullanıcının işine yaramayan hediyeler çıkıyor. Son zamanlarda hediyeyi bile ücretli hale getirdiler.

Dostlar uzun senelerdir forumda yazmam etmem ama bunu yazmadan edemedim. Artık kazıklanmaktan bıktım ve her iki hattımıdı farklı operatöre geçip veda ediyorum türkcell e. Türkcell için yolunacak kaz olmaktan bıktım :))

Ücretli Hediye Olur mu ?
    Ücretli Hediye Olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• musluklar kisildi tarifeler fiyatlari yukseldi.

sosyal medya aktif kullaniyorsan diger operatorlerin sinirsiz sosyal medyali paketlerini tercih edebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir pazarlama stratejidir, ilk başta ihtiyacınız olmayan ücretsiz hediyeler verilir, kullanım yapmanız arttırılır, yoğun kullanıma ulaşınca bu sefer hediyeler kısılır, Turkcell olaya yeni bi boyut katıp bir de ücretli hediye boyutuna taşımış olayı...

Ayrıca bu perspektifte olaya bakarsanız yetmiyor dediğiniz kullanımın içinde ciddi bir miktar aslında ihtiyacınız olmayan bir kullanımda yapmış olduğunuzu göreceksiniz
  • İşin içinde Turkcell varsa herşey olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıyın 1 hafta sonra rezillik diye konu açarsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Şubat 2021; 11:13:36 >
  • Gnç'de öyle
  • Siz forumda ki Turkcell fedailerine bakmayın, Turkcell'den ayrılın ne iyi etmişimde başka operatöre geçmişim dersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.