Şimdi Ara

Ücretli sağlam bir mmorpg önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Expansion için konusursak, oyuncular şu an az içerikten yakınıyordu.Expansion öncesi birçok içerik var fakat onların hepsi 50 leveldı ve siz 60 levelken onları yapacagınız için aşırı kolay gelecek.Bi sonuna kadar oynayın derim.
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    anladım 50 ye kadar kasıcam 50 olurum 1 haftaya herhalde eğer 50 lvl olunca haylağa sıkılıyorsam boşuna 60 cap paketini de almam bide 60 olunca ne yapıyoruz pvp sistemi kötü diyordunuz yapıcak birşey kalmıyor gibi

Ayrı birşey : şuanda oynadıgın bir mmorpg varsa adını ala bilrmym veya önere bilcegn sağlam mmorpg ücretli ve bol userli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevoFlex -- 25 Temmuz 2015; 0:15:26 >
  • 60 olunca raidler ve primaller var.

oynadıgım bir mmorpg yok şu anlık.
    Final Fantasy XIV: Heavensward steamda tek paket 110 tl olmuş esoya geçicem gibi mejvuren birde pvp nerde ata bilirim
  • evet, ön sipariş sırasında fiyatı 53 lira falandı sanırım.paketin çıkışıyla steam fiyatı 2 kat arttı, şaka gibi :D pvp nerde atabilirm derken, FFXIV'te mi?
    aynen 2 kat nedir ya :D FFIV DE aynen birde bana ücretli en iyi mmorpgleri söyleye bilirmisin acaba bilgin var herhalde (Mobil ödeme ile alınır olursa çok iyi olur steamdan vb)
  • FFXIV'te 2 çeşit pvp var.Birincisi 4v4 olan arena.30,40,50 ve expansionla birlikte 60 level'a uygun.Ama 4v4 artık öldü,yapan yok,sıraya girmek istersen saatlerce beklemen gerekir.

İkincisi ise Frontlines, 24vs24vs24.Bunun 3 çeşidi var.İlki, Secure.Bayrak kapmaca gibi bir şey.50 level.İkinci çeşidi ise Slaughter.Bunu deathmatch gibi düşünebilirsin.Bu da 50 level.Üçüncüsü ise yeni çıkan Seize.Bu diğerlerinin karışık versiyonu gibi bir şey.60 level.Secure, Slaughter çıktığında ölmüştü.Artık Seize çıktığı için Slaughter'da öldü.Yani 60 level'a kadar FFXIV'te pvp zevkini yaşayamazsın.

Piyasadaki en popüler ücretli oyunlar, ESO, GW2, WoW ve FFXIV.
    ESO, GW2, WoW arasından en iyisi hangisidir ( kriterler ) : 1. En yüksek oyuncu hangisinde vardır 2. Pve si aşırı zevkli olucak + pvp de sönük kalmicak oynadımmı 2 sinide oynamak istiyor insan sonucta (Tera online oynadım ve pve si inanılamz zevklydi pvp si okdr iyi olmasada orta derece idi oyun gayet ii di bunun gibi) 3. Mobil ödeme ile alma olursa çok iyi olur
  • WoW ve GW2 pek oynamadım fakat, WoW zaten yılların WoW'u.Hem PvE hem PvP olarak iyi.GW2'nin PvE pek iyi değil diye biliyorum.ESO'nun ise hem PvE hem PvP yeterli düzeyde.
    Wow pek düşünmüyorum eskiden olsa alırdım şimdi çok eski efsane kaldı dicemde haylağa oynanıyor güzelde oyun ESO ile gw2 arasından hangisini önerirsin hangisinin oyuncu sayısı daha fazladır ve pve si daha zevklidir
  • Oyuncu sayısını bilmiyorum maalesef.PvE ise dediğim gibi.GW2'nin pek iyi değildi diye hatırlıyorum fakat GW2 oynayan arkadaslar bunu cevaplarsa daha iyi olur.
    gw2 nin zaten mobil ödemesi yokmuş birde pvp odaklı tamamen baktım araştırdım biraz pveside idarede Eso alıyım en iyisi pvp sinide izledm güzel pve si ztn skyrim 1 e 1 böyle düşünüyorum ne dersin Bu arada senide yorduk eyw yardım için saol
  • Gw2 konusunda yardımcı olabilirim.Pve açısından yapacak çok şey var ama gear olarak değil FF14 veya WoW gibi, daha çok görünüş, özel silahlar, achivement tarzı aktiviteler bol.Pvp'si kısmı da gayet iyi şu anda, paket ile daha da canlanır.Zaten Gw serisi pvp tarafıyla ön plandaydı ilk çıktığından beri.Kombatı zevkli ve hızlı, tam olarak tab target değil ama cleave olan skillerin ve aoe'lerin çoğu bir düşmana target almadan da vurulabiliyor.Dodge ve belli başlı mekanikler sürekli aktfi kalmanı sağlıyor savaş sırasında.Öyle durup vurayım dersen 2 saniyede indiriyorlar.

Eso-gw2 çok karşılaştırma yapamayacağım Eso'yu çok fazla oynamadığım için.Çok az bir süre oynadım ve o kadarıda oyundan soğumam için yetti, kişisel olarak sorarsan kimseye önermiyorum açıkçası.Ama onun da kendi kitlesi, oynayanı var o yüzden kendin video izleyip, yorum okuyup karar vermen daha doğru olur.

• eso nun pvp si ilk başta güzel gelebilir. Fakat daha fazla izlemeni tavsiye ederim. İyi pvp arıyorsan büyük hayal kırıklığı olabilir. Tabi bu zevk işi.. Emin olman için söylüyorum.
  • Valla ben hayatta kalma oyunlarına sardım artık mmorpg lerı takıp etmıyorum. Hayatta kalma ıstersen

Ark Survivor Evolved

Planet Exploler

Life is Feudal

öneririm.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Ben şuanda Eso yu aldım ve şuan forumuna bakiyim dedim türkler nerde diye bakmaz olaydım oyunda kurulduğundan beri lag varmış ve bu zamana kadar haylağa çözülmemiş ve bundan dolayı bırakan sayısı aşırı yüksekmiş bu konu hakkında bilgisi olan varsa yaza bilirse ii olur ve Gw2 zaten ilk onu alasım vardı ama mobil ödeme bulamadım bunun mobil ödemesini bula bilirmisin (mobil ödeme seçmemin sebebi pvp serverim var adminlik satışlarından ayda 100 150 geliyor kaar olarak onla alıcağım)
  • Tek care Dragon Nest EU :) pvesi cok saglam ve yapicak o kadar sey var ki sikilma imkanin yok .. sikilirsan ac yeni karakter kas hem zevkli hem para getirisi var.. ama pve si saglam solo olarak kasiyorsun istersen party yap .. ama leveli caplersen(80lv) cogu yere partylerle girmen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade&soul un europe serverı açılacak bu sene onu bi araştır istersen hoşuna gidebilir ayrıca path of exile hoşuna gidebilir senin aradığın mmorpg tarzı değil ama pve si zevkli olsun dediğin için söylüyorum
    eso nasıl peki devam ediyor musun bende almayı düşünüyorum
  • ESO görevleri zevkli eğer görevlere odaklanırsan hikayeli bir oyun gibi zevk verir.Bende o yüzden oynamıyorum ingilizce bilmediğim için.İngilizce bilsem oynayacağım oyunlardan birisi çünkü the witcher skyrim tarzı rpgler hoşuma gidiyor.GW2'de ban yedim hesabımı hackleyip gold satışı yapmışlar üzerinden fazla oynamamıştım ama grafikler ve skill efektleri güzel ama oyun dövüş mekanikleri güzel değil.Tera gibi tam non target sistem kullanmamış neverwinter gibiydi bu yüzden sevmedim.The secret world alabilirsin 1 kere para veriyon b2p mantığı
  • Empleador kullanıcısına yanıt
    Blade soul rus serveri vardı galiba tam hatırlamıyom eskiden denemiştim fazla hoşuma gitmedi ve eso 50 gb indi şimdi açtım oyunu guncelleme geldı 32 gb onu yukluyor uzun iş ya yarın sabaha veya gece biter :D final fantasy Xıv cok guzel oyuncu sayısı aşırı yüksek 40 50 tane sw olmasına rağmen onu oynardım ama 2.5 cooldown var skilleri 2.5 saniyede ata biliyon aşagı yukarı her skili skili attıgında 2 saniye surse azda olsa boş bakıyorsun canavara ben seri seviyorumda :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.