Şimdi Ara

Ucretli Server dosyalari.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu RZ yede acmistim ama 5-10 like gelince aninda sildiler.
    Burayada cok server acan, acmak isteyen veya ileride muhtemel acicak insanlar ugradigi icin yaziyorum.

Hepiniz gibi bende yillarca "Mu" oynadim, yaklasik 5-6 yildirda Antihackti, cracti, zaman buldukca modification zart zurt ugrasiyorum.
    ama uzun suredir emuletor gelistirmenin free birseyler paylasim yapmanin bu kadar durdugu bir zamani hatirlamiyorum.

Bilmiyorum bendeki notlara bakilirsa yapilmis ilk mmorpg emulatoru Ultimate Online icin UX isminde emulatoru belki dahada eskileri vardir.
    hepsi cok siki calisama ve ucretsiz paylasimlardi. yeni birsey paylasanlarin tek haz aldigi nokta olması gerektigi gibi basarabilmekti.
    Bir cok insan sayabilirim burda su anki sozde teamlara bilgi olarak tas cikartan adamlar kenera cekildi, cunku is programlama fantezi ve basari dunyasindan cikip ticari dunyaya kaydi.

Peki niye yapiliyor kardesim bu emulatorler?

Insanlar orjinal server'lara dunya paralar vermeden de oyun oynayabilmesi, eglenebilmesi ve dahada customize edilebilen ayrica programlama isleri ile ilgilenen insanlarin kendini tatmin ettigi bir nevi hobi gibi ortaya cikmis mevzulardi.
    server acmak isteyen insan okur anlar anladigi kadar iyi server acar, daha sonra daha iyisi yapabilenin daha iyi server'ı olur ve dolayisi ile daha cok playeri oldurdu.
    daha sonra birakin Server acip yonetmeyi, bilgisayarini format atmak icin bilgisayarciya goturen insanlar server acmaya basladi.
    sonra bundan faydalanan insanlar cikti sozde teamlar kuruldu akil almicak para kazanmaya basladilar. Sonrasinda bedava paylasimlar nerdeyse tamamen durdu, paylasimlari birakin millet en ufacik bilgiyi birbirinden esirger oldu tamamen emuletor olayinin tersine simdi oyun firmalari degil bedavaya yapilan emulatorlerden para kazanmaya paslayan insanlar cikti.

Simdi bu kadar yaziyi niye yazdigimi gelirsek para ile dosya alinmamasi gerektigini soyluyorum emulator dunyasinin azina sicanlar dosya satanlar degil bu sacmaliga dunya kadar para vermeye hazir olan arkadaslar malesef.
    Kisisel server gelistirmek icin bilgisi iyi olan birine ve emege odenen paraya karsi degilim bende zaman olunca parali, parasiz yardim ediyorum insanlara ancak 500 dolar satin alma aylik odeme odemezsen aninda elektirigini keseriz dunyayi biz yarattik edasi ile laf etmeler buna karsiyim kimin malini kime ne hakla satiyorsun bugun bir cok devletin vergi sisteminden bile sert odeme kosullari olan teamler var :).

tekrar konunun ozune donersek para amacli asla serverdan kar edilmez bu birincisi, ederim su ediyor diyen bana yazsin cvbini veririm.
    eee benim amacim para degil insanlar oynasin bende biseyler yapim ama ceptende cok cikmasin donate felan alim diyen insalar bir sure sonra ya serverini kapatmak zorunda kaliyor yada cepten yemeye devam ediyor.

basarili server icin bugless yada bilmem ne lisansli server olmasi asla kriter degildir. İnsanlar ile ugrasabilen adamlarin actigi 97d serverlarin 500+ oldugu server lar, yine sozde s8 olan 10 kisinin oynadigi serverlar da var.

Burdan server acmayi dusunen yada lisans almayi dusunen arkadaslar okurlarsa yaziyi pisman olmicaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S7Jumper -- 3 Mayıs 2014; 18:32:44 >

• katılıyorum.
  • S7Jumper S kullanıcısına yanıt
    +1
  • Madem öyle diyorsunuz yapın paylaşın bizde gidip elin yabancılarına para vermeyelim :)

Şunuda belirteyim ki bu işi yaparım diyen Türkiye den Babam olsa güvenmem anlıyormusunuz arkadaslar. BABAM a güvenmem. Neden Lee ne olduda babana güvenmezsin neden bu sekilde birşey dedin diceksiniz. Bizler zamanında bundan 6 -7 sene önce DonanımHaber forumunda işte tamda burada. Bir arkadas MuWeb dosyası paylaşmıştı bizde güvenip o dosyayı kurduk. sonra o zamanlar açılan Türk serverlarına GM lik Adminlik vereceksin tehditleri vs vs gibi saçmalıklar tehditler gördük. Sonucunda ne oldu. Adam SQL açığı bırakıp bir kapı aralık bırakıp o anda Türkiye deki bütün serverlara saldırdı. Şimdi gelinde bana inandırın bu şekilde bir dosya editleyen yapan yayınlayan birisi var desinler. Ben yinede giderim 500Dolar mı veririm alırım Orjinal dosyayı. Öncelikle bizler kendimizi düzeltelim arkadaslar. Bakın önce kafamızı bir düzeltelim insanlara çelme takma yerine destek olalım başı sıkışan arkadaslara yardım edelim köstek olmayalım. Her daim paylaşımcı olalım ki kafa yapımız düzelsin. Bu Forumda yeni olanlar yukarıda anlattığım olayı bilmez ama BigTurtle hatırlar Xobi hatırlar. Adem hatırlar. Eskiler bilir. Yani gelipde bu tür bir mesaj yazmanın bir manası yok bence gereksiz bir mesajdı. Adamın birisi çıksa dese ki para benim param degilmi sanane dese ne cevap vereceğiz ki. O bakımdan gerek yok bence bu tür konulara. İsteyen parasıyla alır isteyen zaten MuServer dosyalarının nereden temin edilecegini cok iyi bilir.

Saygılar..

Lee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 2 Mayıs 2014; 22:40:57 >

• Amacim tartismak degil kardesim herkez kendi tasarrufundan sorumludur. İstedigi parayı istedigi yere harcar.

Yazdığım konu gayet acik neyin hangi ortamlari sagladigi ile ilgili sinirlenmeden dikkatli okursan daha iyi anlarsin.
    mesajın gereksizligine gelirsek sana ozel olarak atmadim mesajı forma yazdim.

Ayrica yazdigim butun kosul ve sonuclari acikliyici bir cvp attigin icin tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S7Jumper -- 2 Mayıs 2014; 22:57:48 >
  • Sinirlenmedim güzel kardeşim. Sakin ve güzel bir şekilde konusuyoruz şurada. Benim düşüncelerim bu yönde. Sizlerin düşüncelerinde haksızsınız demiyorum haklısınız ama yapacak birşey yok bu konuda.

Bu arada konuyla bir alakası yok ama birşey söylemek istiyorum mademki paylaşımdan bahsediyoruz. main.exe yi Launcher a gömecek bir arkadas aranıyor. Çok eskilerden bunu yapıyorduk ama yıllar gecdi unuttum. Hatırlayan veya bana nasıl yapabilecegimizi gösterebilecek olan varsa bir kardeşimiz bana sordu bende unuttugumu söyledim kendisine ama burada belki bilen arkadaslarımız vardır. Benide aydınlatsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Sinirlenmedim güzel kardeşim. Sakin ve güzel bir şekilde konusuyoruz şurada. Benim düşüncelerim bu yönde. Sizlerin düşüncelerinde haksızsınız demiyorum haklısınız ama yapacak birşey yok bu konuda.

Bu arada konuyla bir alakası yok ama birşey söylemek istiyorum mademki paylaşımdan bahsediyoruz. main.exe yi Launcher a gömecek bir arkadas aranıyor. Çok eskilerden bunu yapıyorduk ama yıllar gecdi unuttum. Hatırlayan veya bana nasıl yapabilecegimizi gösterebilecek olan varsa bir kardeşimiz bana sordu bende unuttugumu söyledim kendisine ama burada belki bilen arkadaslarımız vardır. Benide aydınlatsınlar.

Her main versiyonunda farklidir, Olly ile acip maini ASCII olarak

MU.exe yi aricaksin buldugun offset blogunun basinda JMP olucak onu sadece JNZ yapicaksin mu.exe ayni klasorde olucak.

005FA2DF . EB 55 JMP SHORT main.005FA236
    005FA2E1 . 68 386D8D00 PUSH main.008D6D38 ; /Arg2 = 008D6D38
    005FA2E6 . 68 18F20908 PUSH main.0809F218 ; |Arg1 = 0809F218
    005FA2EB . E8 41390C00 CALL main.006BDB31 ; \main.006BDB31
    005FA2F0 . 83C4 08 ADD ESP,8
    005FA2F3 . 68 8C668D00 PUSH main.008D668C ; ASCII "mu.exe"

Eskiden bu basit bilgiler icin 15 dk kada cvp alirken simdi sal bakalim 10 avroyu cvp verelim hale geldi sikayetim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S7Jumper -- 2 Mayıs 2014; 23:49:58 >

• o konuda %100 sana katılıyorum. Daha geçende IGCNetwork da port değişim yapın dedim bir kac dosyalarımda 25$ istedi adam. Dedim la baslarım bu işe ben kendim değiştiremiyormuyum eskiden takla attırıyorduk dedim eski bilgilerimle yaptım ve oldu paramız cebimizde kaldı. Ayrıca İsrailli bir adam var inanırmısınız Xshop yani WcoinsShop editör satıyor. 80$ ama adam Türk ve Müslüman oldugum için bana satmıyor düşünün artık durumu.
  • 2 . koyu yazdigin sonunda saygilar Lee ile biten mesajın ile son yazdigin mesaj bana gore celisiyor.
    Hizmet almak için para odeyen birine neden bedavaya is yapasin? tabiki isticekler para gayet de dogal.

Siz free paylasin biz para vermeyelim kismina gelince su ana kadar kimse S7 packet ENC/DEC/XOR algoritmalarini paylasmadi, bunlar paylasilmadan benim seviyemde gelistirme yapanlarin bir sey gelistirmesi imkansiz.
    ve bir sure daha sizin ikinci mesajda yazdiigniz gibi veririm parayi acarim serveri diyen insanlar yzunden paylasimlari bir sure daha beklemiyoruz, ayrica yavas yavas ciddi paylasimlar vardi fakat MU2 ve S8 soylentileri ve bunlarin algoritmalarinin farkli oldugu ortaya atilinca su anda kimse ugrasmiyor yeni versiyonlarda gorucez bakalim neler olucak.
  • Sen ne demek istediğimi anlamamışsın. Ben bedava paylaşımlar olsun istiyorum ama adamın parası var çıkar demez mi paramın muhasebesini mi yapıyosun sanane derse demişim. Ayrıca biz Türklerin yaptığı paylaşımlar güvenli değil ben onu belirttim çünkü kimseye güvenmiyorum bu konuda. Yabancılara bu konuda güvenim daha cok. Nedeninide o Sonunda saygılar Lee yazdıgım mesajımda belirttim. Bakıyorum bu konularda biraz bilgin var bir forum sitesi aç paylaşımlarda bulun görelim bizde destek olalım elimizden geldiğince.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    Lee Sana Katiliyorum Ve İyi bi İnsansin Sen
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.