cevaplar için teşekkürler birşey daha sormak istiyorum ingilizcesi iyi olan biri şu siteye bakabilirmi ? socks proxy sunuyormu acaba ? anasayfasında socks yazısını gördümde satın alırken Http - Https seçeneğini gördüm sadece o yüzden durdurdum alımı http://yourprivateproxy.com/
SOCKS PROXY nedir bilgin varmı bu site inetrnetde bulabilecegin listeleri test edip sana sunuyor yani kendi serverindan hizmet vermiyor. bu arada sana verdigim listede MUSTERI mesajlarını da oku bazı sitler FBI'n tuzak siteleri olabilir (HONEYPOT denen), yani illegal dosya paylaşanları izlemek amaclı devletin amator sirket kılıflı siteleri.
Nerelerde kullancan söylersen daha ayrıntılı fikir veririm
socks kullanma amacın nedir ? Socks da amac zincir proxy kurmakdır yani 3-4 proxy art arda baglanıp bulunmanı zorlanmakdır baska hicbir amacla kullanılmaz socks lar birde irc lerde felan kullanılır. Ama sadece socks olması onemli degil bazıları TRANSPARENT oluyor yani ip ni saklamıyor.
İşde bu acıdan soruyorum KULLANIM AMACIN NE ?
quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
SOCKS PROXY nedir bilgin varmı bu site inetrnetde bulabilecegin listeleri test edip sana sunuyor yani kendi serverindan hizmet vermiyor. bu arada sana verdigim listede MUSTERI mesajlarını da oku bazı sitler FBI'n tuzak siteleri olabilir (HONEYPOT denen), yani illegal dosya paylaşanları izlemek amaclı devletin amator sirket kılıflı siteleri.
Nerelerde kullancan söylersen daha ayrıntılı fikir veririm
socks kullanma amacın nedir ? Socks da amac zincir proxy kurmakdır yani 3-4 proxy art arda baglanıp bulunmanı zorlanmakdır baska hicbir amacla kullanılmaz socks lar birde irc lerde felan kullanılır. Ama sadece socks olması onemli degil bazıları TRANSPARENT oluyor yani ip ni saklamıyor.
İşde bu acıdan soruyorum KULLANIM AMACIN NE ?
amacım şu oynadığım bir oyunda ip engeli mevcut 1 karakter açılıyor 1 iptan bende 1'den fazla karakter açmak için kullanıyorum bu proxyleri... socks olmasının istememenin sebebide kullandğm program socks destekli olduğu için istiyorum ama normal bir http proxy aynı amacı yaparsa proxycap denilen programlada halledebilirim işlemi...