Şimdi Ara

Ücretli Socks4/5 Proxy Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana socks4/5 proxy lazım ücretli ve sağlam olanlarından lazım bildiğiniz siteleri yazabilirseniz sevinirim...

şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

• ne amacla kullancan, nerde kullancan (torrent, irc, ??? )
  • cevaplar için teşekkürler birşey daha sormak istiyorum
    ingilizcesi iyi olan biri şu siteye bakabilirmi ? socks proxy sunuyormu acaba ? anasayfasında socks yazısını gördümde satın alırken Http - Https seçeneğini gördüm sadece o yüzden durdurdum alımı
    http://yourprivateproxy.com/
  • SOCKS PROXY nedir bilgin varmı bu site inetrnetde bulabilecegin listeleri test edip sana sunuyor
    yani kendi serverindan hizmet vermiyor. bu arada sana verdigim listede MUSTERI mesajlarını da oku
    bazı sitler FBI'n tuzak siteleri olabilir (HONEYPOT denen), yani illegal dosya paylaşanları
    izlemek amaclı devletin amator sirket kılıflı siteleri.

Nerelerde kullancan söylersen daha ayrıntılı fikir veririm

socks kullanma amacın nedir ? Socks da amac zincir proxy kurmakdır yani 3-4 proxy art arda baglanıp
    bulunmanı zorlanmakdır baska hicbir amacla kullanılmaz socks lar birde irc lerde felan kullanılır.
    Ama sadece socks olması onemli degil bazıları TRANSPARENT oluyor yani ip ni saklamıyor.

İşde bu acıdan soruyorum KULLANIM AMACIN NE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

SOCKS PROXY nedir bilgin varmı bu site inetrnetde bulabilecegin listeleri test edip sana sunuyor
    yani kendi serverindan hizmet vermiyor. bu arada sana verdigim listede MUSTERI mesajlarını da oku
    bazı sitler FBI'n tuzak siteleri olabilir (HONEYPOT denen), yani illegal dosya paylaşanları
    izlemek amaclı devletin amator sirket kılıflı siteleri.

Nerelerde kullancan söylersen daha ayrıntılı fikir veririm

socks kullanma amacın nedir ? Socks da amac zincir proxy kurmakdır yani 3-4 proxy art arda baglanıp
    bulunmanı zorlanmakdır baska hicbir amacla kullanılmaz socks lar birde irc lerde felan kullanılır.
    Ama sadece socks olması onemli degil bazıları TRANSPARENT oluyor yani ip ni saklamıyor.

İşde bu acıdan soruyorum KULLANIM AMACIN NE ?

amacım şu oynadığım bir oyunda ip engeli mevcut 1 karakter açılıyor 1 iptan bende 1'den fazla karakter açmak için kullanıyorum bu proxyleri...
    socks olmasının istememenin sebebide kullandğm program socks destekli olduğu için istiyorum
    ama normal bir http proxy aynı amacı yaparsa proxycap denilen programlada halledebilirim işlemi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.