Şimdi Ara

Ücretli Temayı Ücretsiz İndirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak wordpress için internette çok fazla warez tema var özellikle themeforest sitesindeki temalar öncelikle yasal boyutu sormak istiyorum bu konuda yaptırımlar nedir yani indirdiğimiz ve kullandığımız taktirde bizim için sorun teşkil eder mi evet tabiki yasal boyutu bir yana bir kul hakkı yeme durumu var. Ben bunu zaten doğru bulmuyorum. Fakat örnek veriyorum sahifa adlı temayı kullanan bir çok site gördüm. Uzun zamandır merak ettiğim bir konuydu cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• neoplan06 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Doğrudur temaların çoğu klonlanıyor. Bazıları alınıyor piyasaya sürülüyor. Ancak unutmamak lazım ki bu temalar belirli aralıklarla güncelleniyor ve bu güncellemeler de ya açık kapatmak için ya wordpress versiyonlarına uyum sağlamak için ya da kullanıcılardan gelen bozuklukların düzenlenmesi için yapılıyor. Piyasaya sürülen temaları kullandığınızda bu güncellemelerden mahrum kalıyorsunuz. Yaptığınız iş bir gün elinize patlayabilir. En önemlisi bu açıdan bakmanız gerekiyor. Yaptırım konusunda herhangi bir yasal yaptırım yolu yok. Zaten bununla yurt dışından kimse uğraşmaz. Çünkü güncelleme yapıp piyasaya sürmek daha kolay iş. Kul hakkı yeniyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yok. Aklınıza takılan her soru için imzadan bana ulaşabilirsiniz.

• Anladım teşekkür ederim verdiğiniz cevap için bir kaç siteye baktım bununla ilgili bir cevap bulamamıştım. Yani anladığım kadarıyla tema sahibi şikayet etmediği sürece bir sorun olmaz bununlada yurt dışında kimse uraşmaz diyorsunuz. Aslında doğru yani o kadar çok kullanan var bunlarıda geçtim adamlar yüzlerce warez temayı paylaşmak için web sitesi açmışlar yani bu konuda daha çok sıkıntı olması gerekiyor
  • neoplan06 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Evet hangi biriyle uğraşsın adamcağız. Adam da sıradan bir tema yapan webci. Bu warezlerle dev şirketler başa çıkamıyor (Örneğin Microsoft Widnows, Adobe ve s.) 48-50$ fiyatla tema satan ne yapabilir. Önlem olarak bir güncelleme çıkarabilir. Başka bir şey yapamaz.
  • peki ücretli temayı ücretsiz nasıl indirebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Virüssüz Türkçe Yama
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.