Şimdi Ara

Ücretsiz 69 TL Değerinde SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION PC-Epic Games

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEDAVA SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION:

• teşekkkürler
  • Teşekkürler ana ekranda bir oyun daha ücretsiz onu da sayenizde gördüm ikisini de indirdim. Epicgames sağolsun bu 6-7 ücretsiz oyun oldu hiç birini denemedim ama dursun kenarda :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler bugün epic sitesine girmeme rağmen görmemiştim bunu sayenizde aldım.
  • indirdim oyunu fakat oyuna giriyor enter tuşuna tıklayın gösteriyor tıkladıktan sonra öylece kalıyor ilerlemiyor ekran
  • Dataş kullanıcısına yanıt
    Hocam webde aratırsanız genellikle çözüm oluyor ingilizce olarak.

• acaba oyunu indiriyorsun bedava ama oynamak için dlc satın almanmı gerekiyor. çünkü altında şu karakter 9tl şunlar 24 tl yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident evil village pri 90 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Base game sahipsiniz öyle olmaması lazım hocam.

• 11 gb indirdim
    Hocam hdd mi kullanıyorsunuz?Baktım şimdi bilgisayarın başına oturunca redditte benzer bir sorun varmış gelen cevap ilk açılışta uzun sürüyor sonrasındaki açılışlarda sorun olmadığına dair.
  • samsung m2 ssd de kurulu oyun bir kaç dk bekledim kaç defa kapattım ikinci ekranda kalıyor
    Hocam redditte kontrol ettiğimde çok sorunla karşılaşan var anladığım kadarıyla biraz sorunla birlikte çıkış yapan bir oyun olmuş.https://www.reddit.com/r/SamuraiShodown/ buyrun kontrol edebilirsiniz burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 12 Haziran 2020; 15:26:21 >
  • 15 dk oldu nafile
    Hocam attığım linki incelerseniz sanırsam çıkışında çok sorunu var.Geliştirici ile irtibata geçebilirsiniz.
  • eyvallah tşk yokya kalsın uğraşmayacağım sıkıldım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.