ÜCRETSİZ KURSUMUZ 9 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR
• Kursumuz teorik ve UYGULAMALI olarak gerçekleştirilecektir. • Kurslar, okulumuzun yaşam boyu eğitim merkezinde modern laboratuarlar ve atölyelerinde uygulamalı olarak yapılmaktadır. • Kursumuz 340 saattir Haftada 20 saat ders olacaktır • Cumartesi 8 ders saati, Çarşamba Perşembe Cuma akşamları 4+4+4 ders saati olarak yapılacaktır. • Kurslara devam zorunluluğu vardır. • Kurslar dan kesinlikle herhangi bir ücret talep edilmemektedir. • Başvuru sırasına göre kurslara kayıt yapılmaktadır. Sınıflar 20 kişi ile sınırlıdır. Her yaş grubundan katılımcı mevcuttur. • Kurslar temel seviyeden ileri seviyeye kadar konularında uzman eğitimciler tarafından verilmektedir.
SERTİFİKA:
Başarılı kursiyerlere; Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Ticaret Odası tarafından onaylı Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli sertifika verilecektir.
KATILIM ŞARTLARI:
Sağlığı öğrenim görmek istediği meslek için elverişli olmak. Yaş sınırlaması yoktur.
KAYIT ESNASINDA GEREKLİ BELGELER:
Kesin kayıt olabilmek için İSOV - DİNÇKÖK YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİNDE’ nde dilekçe doldurmanız ve evraklarınızı ilgili kişilere bırakmanız gerekmektedir. Diploma Fotokopisi Nüfus Cüzdan Örneği 2 Adet Fotoğraf İkametgah
KURSA KAYIT VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
İSOV - DİNÇKÖK YAŞAM BOYU EĞİTİM MERKEZİ 0212 351 49 18