Android son .apk güncellemesi sonrasında msasüstü ikonu kayboldu, uygulamalar altında da görünmemeye başladı. Yazılımı açmak için Ayarlar->Uygulamalar altından Başar Trafik içerisinden Aç komutuyla çalıştırmaya başladım. Masaüstüne kısayol da oluşturamıyorum yeniden.
Bu sorunu yaşayan var mı benden başka?
Evet bende de kayboldu uygulamalardan tuttum sürükledim.
merhaba,
1-Hem iphone hemde android cihaz kullanıyorum ama aynı üyeliği cihazlarda kullanmıyorum. 2-BT ne kadar süre içinde update ediyor datayı; örnek ist k.çekmece istasyon civarına bakıyorum evden çıkarkan kırmızı görünüyor; araba ile 4 dakika sonra oradan geçiyorum nerdeyse in cin top oynuyor; eve dönerken bakıyorum yeşil; araçlar dur kalk durumda; ayrıca cihazlarımızdan eskiden veri paylaşmak bölümü vardı; o bölüm yok. 3- Küçükçekmece e-5 koprüsü hala duruyor yanlış yönlendirme yapıyor( Basar harita başlığında da paylaşmıştım).
quote:
Orijinalden alıntı: akucukpehlivan
Selamlar Arkadaslar,
iPhone üzerinde bildiginiz gibi Eczane Bul, Cami Bul gibi uygulamalarımız vardi, Bunlarin Android Versiyonu da cikartildi zaman icinde ve 100 binden fazla kullancilara ulasti.
Başarsoft olarak ücretsiz yeni bir uygulama daha cikardik. BaşarTrafik:
Tüm Türkiye için Trafik durumunu anlık olarak görebileceginiz bu uygulama su an icin ; Altlik olarak Başar Map Server teknolojisini kullaniyor. Trafik verisi olarakta Başar TMC-TBS servislerinden faydalaniyor.
Şu an icin şirketimizin sunucularindan ve internet çıkışından yayınlananan bu veriler ile sizlerden tek beklentimiz yorum ve önerileriniz ile uygulamayi daha iyi nasil hale getirebilecegimizi iletmeniz. ilk planlarimiz, trafik ile ilgili durum bildirmek olacak.
Ücret filan yok :-)
Bir kac hafta icinde Android versiyonu da cikiyor olacak. Ürünün BlackBerry10 versiyonu da cikiyor olacak.
Saygilarimla
Alim K.
merhaba;
Basartrafık ve Igo TMC de sorun mu bulunuyor; bugün İstanbul bağdat caddesinden küçükcekmeye gitmek için igo'ya rota girdim 2 dk gecikme bildirdi için İstanbul belediyesinin uyarılarını göz ardı ettim; ama 2 saatte boğaz köprüsünü geçtim; uygulamanız ve TMC bilgleriniz çalışmıyor; yeşil gösterdiği yerler kıpkırmızı durağan trafik..
kendimce
kullanıcısına yanıt
Merhabalar,
Düzenli olarak takip ediyoruz ve bahsettiğiniz türde bir sorunu gözlemlemedik uzun zamandır. 4-5 ay önce bazen gecikmeler oluyordu, halledildi. (Sadece TMC icin, BaşarTrafik'te böyle bir durum neredeyse hiç olmadı) Bu tür durumlarda tam saat ve yer bildirebilirseniz daha net bakabiliriz. Mesela 18:37 da TMC'de boğaz köprüsü (altunizade- köprü girişi arasındaydim, cihazda açık görünüyordu, ama gerçekte yoğundu)
Bu tür bir bilgi ile bakalim bir de.
Başartrafik kullanıyorsanız, bir ekran görüntüsü alabilirseniz iyi olur. Ek bilgi: Başartrafik ekrandaki renk katmanını 5 dakikada bir günceller, ama arkadaki rota algoritması, dakika da bir sunucuyla konuşur ve yeni trafik durumuna göre rotasını kontrol eder. Dolayısı ile rota çizimimiz epey başarılıdır.
Saygılarımla,
Alim K.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme