Şimdi Ara

ÜCRETSİZ Beşiktaş - Fenerbahçe Derbi Maç E-bileti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kombinem var maça gidemicem daha önce forumdan bu şekilde başka arkadaşlara da bilet aktarımı yapmıştım ancak passolig kartı olan olmayan veya farklı takım taraftarı kartına sahip olan arkadaşlar da yazmıştı dolayısıyla gereksiz bir yoğunluk yaşadım yardım etmek isterken , o yüzden bir kriter belirtiyim uyan 1 arkadaşa (1 biletim olduğu için) biletimi ücretsiz aktarıcam..

"BEŞİKTAŞ" Passolig kartına sahip olup kartın fotoğrafını yollayan ilk arkadaşa e-bileti aktarıcam, teşekkürler.

edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 27 Eylül 2015; 13:27:04 >

• Tebrikler hocam, işte beşiktaşlılık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passoligin süresi bitti benim yoksa alırdım. Alan arkadaşa hayırlı olsun, inşallah yeneriz :)
  • Eyvallah hocam Dualarımız o yönde bakalım Biliç'in bıraktığı mirası reddetmek lazım artık :))
  • Maçı bayramın son gününe koymaları bence saçmalık oldu. Pek çok kişi tatil dönüşü yollarda olcak bırakın maça gitmeyi seyredemicek bile. Umarım 20binden fazla kişi olur tribünlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler HOCAM beşikt AŞK böyle bişey bileti alan kişi iyi tezahürat yapsın yeter :

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

Maçı bayramın son gününe koymaları bence saçmalık oldu. Pek çok kişi tatil dönüşü yollarda olcak bırakın maça gitmeyi seyredemicek bile. Umarım 20binden fazla kişi olur tribünlerde

Büyük sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm attım hocam

• Holly1903 nick'li arkadaşa aktardım , iyi seyirler , inşAllah yeneriz
  • varsa başka maça gidemiyecek değerlendirelim :)
  • 10000 bilet satılmış

• başka gidemeyecek arkadaş varsa ben de talibim
  • Japon bayraklı! Profil fotolariniz ve "34" durum güncellenmesini yaptınız değil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.