ARKADAŞLAR SELAM HAYIR VE TANITIM AMAÇLI TOPLU BİOENERJİ SEANS HİZMETİ VERMEKTEYİM ! PEKİ BU BİOENERJİ NEDİR NE İŞE YARAR ? HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİR ? AMACIM İNSANLARIN SORUNLARINA BİR NEBZEDE FAYDALI OLMAK VE KENDİMİ TANITMAK
Bioenerji Nedir ? Bioenerji yaşamamızı sağlayan bir enerji akımıdır.Bilimin ve Sağlık Bakanlığı'nın onayını almış varlığı ölçüm cihazlarıyla ve kirlian fotoğrafçılığı ile bırakın ölçülmeyi; görüntülenebilmiştir. Bilimin iki büyük kuralı olan soyut ve somut olması kuralını delmiştir. Yani elle tutulur gözle görülür olmadığı halde bazı ölçüm cihazlarıyla ölçülüp fotoğraflanmıştır. Bugün artık sağlık kurum ve kuruluşlarına Sağlık Bakanlığın'dan Hacamat, Akupunktur yoga bioenerji ve bunun gibi alternatif tıp ile ilgili konular hakkında bilgi ve tecrübesi ve sertifikası olanların 'tarafımıza müracaat etmesi gerekmektedir' diye çağrıda bulunmuşlardır. Aslında bu Türkiye'de yeni baş göstermeye başlayan bir yüksek frekanslı şifa metodudur. Bioenerji tıbbı dünyada Rusya Federasyonu Çin ABD Japonya Kazakistan Kırgızistan Azerbaycan İngiltere Arap ülkeleri ve bazı Avrupa ülkelerinde Büyük çapta hizmete girmiştir ve yaygın olarak kullanılmaktadır.
BÜTÜNSEL BİOENERJİ ÇALIŞMALARI İLE TÜM HASTALIKLAR,İÇİN ÇIKIŞ YOLU MÜMKÜNDÜR.BAŞLICA HASTALIKLAR LİSTESİ ŞU ŞEKİLDEDİR.Bel Fıtığı Boyun Fıtığı Baş Ağrıları Tedavisi Migren Tedavisi Panik Atak Psikolojik Baş Ağrıları Sırt ve Boyun Ağrıları Bel Ağrıları Tedavisi Astım/ Alerjik Astım Muhtelif Eklem Ağrıları Tenisçi Dirseği Tedavisi Parkinson Kronik (Sürekli) Yorgunluk Yüksek Tansiyon Tümör Tedavisi Guatr Tedavisi Solunum Sistemi Rahatsızlıkları Baş Ağrıları Tedavisi Migren Tedavisi Solunum Sistemi Rahatsızlıkları Hormonal Bozukluklar Salgı Bezi Bozuklukları Kısmi Felç Tedavisi Kısmi Kas Güçsüzlükleri Ellerde Kavrama ve Tutma Zorluğu Eklem Romatizması Epilepsy ( Sara ) Faranjit Tedavisi Halsizlik – Güçsüzlük Korku MS (Multiple Skleroz) Kolit – Kolon Şeker (Diyabet) Kanser Tedavisi Damar Tıkanıklığı Kas Hastalıkları Topuk Dikeni Ağrısı Diş Gıcırdatmak Kolesterol Baş Dönmesi Konsantrasyon Bozukluğu Omirilik Kayması Siroz – Fibroz Polip Hücresel yaşlanma Depresyon El ve Ayaklarda Terleme Hiç Adet Görmeme Hali Nörolojik Rahatsızlıklar Denge Bozukluğu Sindirim Sistemi Bozuklukları Mide Rahatsızlıkları Ülser Gastrit Mide Fıtığı Asabiyet Sedef Egzama Menopoza Bağlı Şikayetler Sıcak Basması Kireçlenme Diz Kapağı Yırtığı ve Sıvı Kaybı Strese Bağlı Şikayetler Uykusuzluk Sinirlilik Aşırı Heyecan Çarpıntı Dikkat Dağınıklığı İdrar Tutamama Hali İdrar Yolu Enfeksiyonu Kadın Hastalıkları Adet Düzensizliği Adet Sancıları Kekemelik Kemik Erimesi Troid Siyatik Lumbago Horlama Sedef Çeşitli Cilt Rahatsızlıkları Endişe – Kaygı Astım Bağışıklık Sisteminin Kuvvetlendirilmesi Hiperaktif – Hırçınlık-Tüm cinsel rahatsızlıklar
UZAKTAN EVİNİZDEN YATTIĞINIZ YERDEN BİOENERJİ SEANSLARINA KATILMAK İSTERMİSİNİZ ?