Şimdi Ara

ücretsiz c# projeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi geliştirmek açısından ücretsiz olarak C# programları yazıcam program yazdırması gereken ya da isteyen olursa bana burdan yazabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaltanizmir

Kendimi geliştirmek açısından ücretsiz olarak C# programları yazıcam program yazdırması gereken ya da isteyen olursa bana burdan yazabilirler

Proje değilde ben şey arıyorum hocam Visual studio C# Windows Form teması mesela bir projede görüntü çok önemli bunlarıda image lar la yapmak hoş olmuyor ve devamı olmuyor hammallık yani..
    Örneğin:http://www.youtube.com/watch?v=q49-ZX2u1tA

Bu videoda çocuk hazır olanları eklemiş. Biz bu temaları kendimiz kodlamak istersek örnek bir tema kodlayabilir misiniz. Ücretsiz tasarımlar çok işe yarıyor her projemizde ve projenizde kullanabilirsiniz.

• yaparım benim için güzel bir uğraş olur. yarın ayrıntılı bir şekilde araştırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaltanizmir -- 3 Ağustos 2013; 2:19:34 >
  • bunu araştırdım ve yapımına başladım ama non-stop çalısmam halinde bile 1 hafta sürücektirki suan tahmin edersinki buna bu kadar vakit ayıramam ama yaklasık 15-20 gün içinde düzenleyip bir tema hazırlamıs olucam görsellik konusunda istediğin bir şey olursa pm atabilirsin
  • Peki hocam ben size PSD versem yada JPG bunun üzerinden gidebilirsiniz.
  • ahmetizmiraltan@gmail.com a atabilirsin
  • WPF kullanırsan daha iyi olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

WPF kullanırsan daha iyi olur heralde

WPF bilgim yok hocam derin bir konu onu kullnamayı denedim ancak yapamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.